Walkstool Comfort 65 cm. Trebenet stol

899,00 DKK.
Udsolgt
Lagerførende
SKU
834213002007

Varen er midlertidig udsolgt. Kontakt os gerne for muligheden for at skaffe varen hjem. Ring på Tlf: +4533361080 eller mail: mail@b-wild.dk.

Claus fra B-Wild

Har du brug for hjælp?

Ring til os på tlf. 33 36 10 80 eller skriv til os på

mail@b-wild.dk - vi står klar til at hjælpe dig.

  • 1-2 dages levering på lagervarer
  • Fysisk butik i København K

Comfort udgaven af den klassiske Walkstool i 65 centimeters højde. Nem at have med, for den fylder ikke meget mere end en thermokande når den transporteres sammenklappet. Stort og komfortabel sæde i hurtigtørrende materiale så du sidder lidt bedre end Basis udgaven.

Vægt: 795 g.

Max. belastning 250 kg.

Walkstool Comfort er en svenskproduceret stol, som er perfekt til jagt, monteringsarbejde, koncerter, eller når man bare har brug for at sidde ned i nogen tid. Stolen er forbavsende lille og fleksibel, men kan bære et kvart ton. Mød stolen, der kan gå. Som følger dig overalt og tilmed ikke er større, end at den kan ligge i tasken. Foldes sammen med en enkelt håndbevægelse. Træk benene ud for at folde stolen ud. Står stabilt uanset underlag. Skøn at sidde på - en hel kamp, en hel koncert, en timelag jagt, ved siden af fiskestangen eller i den endeløse kø. Og på arbejdet! Spørg blot hvem som helst, der ofte er nødt til at sidde på hug for at kunne udføre sit arbejde. Walkstool skåner ryg, knæ og led. Det kan mange mennesker vidne om. To siddehøjder. Juster efter behov. En fremragende gave. Start med at forære dig selv én.

 
Egenskaber for Comfort 65 cm:
Maksimal last: 250 kg
Total vægt: 850 g

 

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Walkstool Comfort 65 cm. Trebenet stol