Vorn Lynx Jagtrygsæk 12-20 ltr. BESTSELLER

2.299,00 DKK. Normalpris 2.799,00 DKK.
På lager
SKU
bw-000008564

BESTSELLER - BEST BUY. GENIAL RYGSÆK hvor du lynhurtigt kan få riflen fri og afgive skud indenfor få sekunder.

Den ideelle rygsæk fra Norske Vorn Eqiupment til en jagtdag i fjeldet, på bjerget eller til hundeføreren. Super kvalitet samt unikt og innovativt release system til riffel eller haglgevær.

BRUGES OGSÅ AF FLERE OG FLERE DANSKE JÆGERE TIL TRYKJAGT. GOD TIL AT HAVE UDSTYRET I OG PRAKTISK NÅR DER SKAL SLÆBES ET DYR UD AF SKOVEN

Den er også ideel at ride med - KAN BRUGES I DE CANADISKE ROCKIES ELLER KIRGISISTAN. Se billede!

KNÆK OG BRÆK

BEST BUY - B-wild anbefaler

Vorn Lynx rygsækken er den mellemste rygsæk fra Vorn Equipment. Den er designet som en dagstur-rygsæk for jægere på krævende jagt - bruges også til hundefolk og til jagt i Danmark. Også ideel på bjergjagt hvor man med fordel kan have sit våben på ryggen så hænderne er fri til at tage fra. Kapaciteten er 12 liter, men rygsækken kan udvides til 20 liter ved at åbne en lynlås langs siden og bunden af hovedrummet.

Også denne rygsæk er udstyret med det patenterede QRR-System der gør at du lynhurtigt kan få dit våben fri af rygsækken og med det samme kan affyre skud hvis en pludselig situation opstår.

Lommen til riflen passer til alle våben, både hagl og riiffel, også med store kikkerter og støtteben - det hele kan være der.

Intern ramme består af aliminium 6061T6

Bærestropperne på rygsækken består af tynde remme som er stærke og som ikke forstyrrer riffel kolben når du kaster våbenet til skulderen.

Hoftebælter er meget behagelig at have på og har en stivhed der går at rygsækken er optimal at gå med.

Der er lommer inde i rygsækken men også udenpå - hvilket giver perfekte mulighed for at arrangere alt jagtgrejet så der er hurtig adgang til det.

Der er plads til vandblærer i en lomme i rygsækken og slangen kan nemt føres ud af toppen af rygsækken

Vægt: 2,1 kg

YKK Lynlåse og Duraflex Acetat spænder - kun det bedste bruges. Desuden bruges højkvalitets tråd overalt på rygsækken.

Er du i tvivl om hvilken rygsæk du skal vælge til netop din jagtform eller næste jagtrejse er du velkommen til at kontakte butikken. Tlf: 33361080

Ny hænger riflen ikke mere og dingler på skulderen - derimod sidder den beskyttet op langs ryggen og du slipper samtidig for at din riffelkikkert får slag og du skal indskyde igen.

Denne rygsæk er genial - bør ses og prøves.

Bonus info: Riflen kan vendes om og det nederste stykke stof vendes ind i rygsæklommen. Derved stikker riflen ikke ud for neden og du kan ride med din riffel på ryggen. Dette kan være brugbart i Kirgisistan, Kasakstan, Rumænien mm. hvis man er afsted på hest. Se billede!

 

Venlig kunde skrev:

”Jeg har nu på 3´ sæson brugt riffel- og jagtrygsækken Vorn Lynx. Den er tæt på genial til jagt, hvor du går meget – jeg bruger den  f. eks. på jagt, hvor jeg både driver og skyder. 

Når riflen skal bruges, tager du om riffelløbet med den ene hånd og udløserringen med den anden  – det går lynhurtigt og du er klar til skud. Samtidigt er der også plads til lidt grej, vand, mad og måske en ekstra trøje/jakke. Super bæresystem med et dejligt polstret hoftebærebælte og brystrem – alt nemt at justere. Slut med ømme skuldre og dårlig ryg.

Eneste lille minus jeg kan komme på er, at riflen rager lidt højt op – så den er knap så velegnet i terræn med mange lave grene – der må du udløse riflen og tage den i hånden. Men til jagt i ”öppna landskab”, bjerge og f.eks. det skotske højland – der er den uovertruffen."

 

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Vorn Lynx Jagtrygsæk 12-20 ltr. BESTSELLER
Vi fandt andre produkter du måske kan lide!