Altid Returlabel ved fragt med GLS
Fragtfrit ved køb pä 300 kr. ved levering med GLS
Lagervarer leveres lynhurtigt - 1-2 dages levering
Tilbud

Viper-Flex Elite - UDGÅET

B-wild anbefaler! Viper-Flex® Elite er en stærk og meget stabil skydestok, som du kan bruge til liggende, knælende og stående skydning. Det unikke design gør, at du får en solid støtte til afgivelse af dine skud og derved mindsker risikoen for anskydninger. Stokken er slank og kan ligge ved siden af riflen i en våbenkuffert. Brug Viper-Flex® til Pürsch, anstandsjagt, trykjagt, drivjagt, som støtte for din håndkikkert under jagten eller som et-benet eller to-benet skydestok. Der medfølger Clip grips til skydestokken.


UDSOLGT - forventer de ankommer om en uge. Du er velkommen til at ringe til os eller sende en mail. Så snart vi modtager Viper Flex-Elite igen sender vi dig en mail eller en sms om at den er klar til afhentning eller bestilling.

Varenummer: 7574893094739
"Denne vare er ikke på lager i øjeblikket. Ring 33361080 eller e-mail til mail@b-wild.dk"

Pris: 1.499,00 kr

Tilbudspris 1.399,00 kr

Ved ordre inden kl. 12 sendes varen samme dag. Læs mere...

Fri fragt ved køb over DKK 300,- med GLS
Fri fragt ved køb over DKK 999,- med PostNord

60 dages fuld returret.

Kontakt os for mere information!

Detaljer
Detaljer

Viper-Flex® Elite er en stærk og meget stabil skydestok, som du kan bruge til liggende, knælende og stående skydning. Det unikke design gør, at du får en solid støtte til afgivelse af dine skud og derved mindsker risikoen for anskydninger. Stokken er slank og kan ligge ved siden af riflen i en våbenkuffert. Brug Viper-Flex® Elite til Pürsch, anstandsjagt, trykjagt, drivjagt, som støtte for din håndkikkert under jagten eller som et-benet eller to-benet skydestok. Nyhed Der medfølger nu Clip grips til skydestokken. Clip grips er profilhåndtag, der dækker de frie huller, så vindstøj fjernes. Derudover isolerer håndtagene mod varme/kulde og reducerer metalliske lyde til et minimum. Fakta om Viper-Flex® Basic Kan anvendes af jægere med en personhøjde på 1,20-2,10 m Korteste længde (sammenskubbet) 110 cm Nem og hurtig justering af ønsket højde Vægt kun 1,1 kg Fremstillet i sort elokseret aluminium Kan ligge i en våbenkuffert Clipgrips medfølge.

80% af de Viper Flex skydestokke vi sælger er af Elite modellen. Journey sælges for at optimere lidt på vægten men de fleste køber den fordi den nemt kan være i riffelkufferten ved jagtrejser i udlandet.

Begge modeller er lige gode at skyde fra.

Bedømmelser
Indsend din bedømmelse

Kun registrerede brugere kan skrive bedømmelser. Log ind eller registrer

Tags på produkter
Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?