Fjällräven Värmland Jakke(100% Vandtæt)

2.799,00 DKK. Normalpris 3.499,00 DKK.
Udsolgt
SKU
bw-06510966

Varen er midlertidig udsolgt. Kontakt os gerne for muligheden for at skaffe varen hjem. Ring på Tlf: +4533361080 eller mail: mail@b-wild.dk.

Claus fra B-Wild

Har du brug for hjælp?

Ring til os på tlf. 33 36 10 80 eller skriv til os på

mail@b-wild.dk - vi står klar til at hjælpe dig.

  • 1-2 dages levering på lagervarer
  • Fysisk butik i København K

Slidstærk og vandtæt jagtjakke i G-1000 Eco med Hydratic. Jakken er forsynet med en hætte, der kan rulles ind i kraven, ventilationsåbninger, praktiske lommer og funktioner til ammunition, radio mv.

BEST BUY - B-WILD ANBEFALER

PÅ TILBUD SOMMEREN OVER - SKYND DIG - BEGRÆNSET ANTAL

Slidstærk og vandtæt jagtjakke i G-1000 Eco fremstillet af genbrugspolyester og økologisk bomuld. Jakken er forsynet med Hydratic-for, som holder regn ude og bortleder fugten fra kroppen. Den slidstærke og alsidige jagtjakke er behagelig at have på, både når du sidder stille i timevis og venter, og når vildtet pludselig er i sigte, og aktivitetsniveauet stiger.
Modellen har et avanceret og velgennemtænkt snit med god plads til isolerende tøjlag indenunder. Jakken har en række praktiske funktioner, som sikrer, at du får mest muligt ud af din dag, f.eks. den lettilgængelige ammunitionslomme med lynlås på venstre ærme, som gør det hurtigt at genlade. Der er desuden to lodrette brystlommer med lynlås og to store lommer med læg til ekstra projektiler eller haglpatroner længere nede. Du kan også montere en radio ved hjælp af clip-on-radiofastgørelsen på venstre skulder. Jakken har en hætte i signalfarve, som kan rulles op og foldes ind i kraven, når den ikke er i brug.
På forsiden har den en tovejslynlås, der er skjult bag en beskyttelsesklap. Overskydende varme kan slippe ud via ventilationsåbningerne med lynlås i siderne, som også er velegnede til hurtigt at varme kolde fingre op igen. Der er en snor til justering i taljen og trykknapper til justering af manchetterne.
Jakken passer perfekt sammen med Värmland Padded Jacket (varenr. 90583); ved hjælp af en skjult lynlås kan isoleringsjakken lynes i jakken som for.

Allerede en flot sælgende jakke - den sidder rigtig godt og udluftningen under armene er rigtig gode hvis man bruger den under høj aktivitet. Derudover er det en flot og klassisk jakke med høj krave der skærmer for vinden. 

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Fjällräven Värmland Jakke(100% Vandtæt)