Altid Returlabel ved fragt med GLS
Fragtfrit ved køb pä 300 kr. ved levering med GLS
Lagervarer leveres lynhurtigt - 1-2 dages levering
Tilbud

Spypoint Force 11D

Alle Vildtkameraer sælges med STORE rabatter.

TOP KVALITET

Med det nye Spypoint Force-11D får du ikke alene markedets mest driftssikre vildtkamera, men også et af de mest kompakte vildtkameraer på markedet.

Force-11D har en 2,4" skærm med zoom funktion og 42 nye Low-Glow LED, der er usynlige selv for det menneskelige øje, når kameraet optager billeder. Kameraet kan derfor anvendes til en række formål inden for jagt og overvågning af f.eks. privat ejendom, virksomhed, byggeplads, fritidsbolig mv.
Varenummer: 887157016029
"Denne vare er ikke på lager i øjeblikket. Ring 33361080 eller e-mail til mail@b-wild.dk"

Pris: 2.499,00 kr

Tilbudspris 1.599,00 kr

Ved ordre inden kl. 12 sendes varen samme dag. Læs mere...

Fri fragt ved køb over DKK 300,- med GLS
Fri fragt ved køb over DKK 999,- med PostNord

60 dages fuld returret.

Kontakt os for mere information!

Detaljer
Detaljer
Spypoint Force-11D er som de øvrige vildtkameraer fra Spypoint af meget høj kvalitet. Modsat de fleste andre vildtkameraer er Spypoints produkter ikke limet i samlinger, men skruet sammen med rigtige gummipakninger. Spypoint Force-11D leverer markedets bedst belyste natbilleder og det uden at IR dioderne belastes, så de brænder ud efter kortere tids brug. Dette er en kendt problemstilling med en række andre kameramærker. På Spypoint Force-11D har du mulighed for at booste natlyset, der belyser området i en bred vinkel på 40 grader. Kameraet har 11 reelle megapixel linser - Spypoint laver ikke "fusk" med software manipulation for at få højopløste billeder. Der medfølger naturligvis en dansk manual. Kameraet kan indstilles til først at optage 1 foto og derefter 10-90 sekunders video. Funktioner i øvrigt: Videooptagelse med 720 p (HD) Lyd på videooptagelse Foto med 10 megapixel 42 LOW-GLOW LED Blitz rækkevidde 30 meter 2,4" skærm med zoom funktion Time Lapse funktion (interval optagelse) Farvebilleder på optagelser om dagen og sort/hvide om natten Dato, time, temperatur og månefase på alle billeder Multi Shot Mode (op til 6 billeder pr. optagelse) Justérbar afstandssensor fra 1,5 - 25 meter Kan tage op til 32 GB SD kort Bruger 6 stk. alm. AA batterier eller AA lithium batterier (medfølger ikke) Mål: Længde 9,6 cm x højde 12,8 cm x bredde 8,1 cm (fylder ikke mere end størrelsen på en CD). Farve: Camo.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse

Kun registrerede brugere kan skrive bedømmelser. Log ind eller registrer

Tags på produkter
Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?