Sitka Stormfront Glove

0,00 DKK.
Udsolgt
SKU
bw-66440950

Varen er midlertidig udsolgt. Kontakt os gerne for muligheden for at skaffe varen hjem. Ring på Tlf: +4533361080 eller mail: mail@b-wild.dk.

Claus fra B-Wild

Har du brug for hjælp?

Ring til os på tlf. 33 36 10 80 eller skriv til os på

mail@b-wild.dk - vi står klar til at hjælpe dig.

  • 1-2 dages levering på lagervarer
  • Fysisk butik i København K
KOMMER SNART Den nydesignede Stormfront serien er egnet til komfortabelt rumme maksimalt lag oven på dit kolde og våde vejr lagdeling system, et uisoleret shell formular. Konstrueret med en GORE-TEX® laminat er Stormfront Series jagt gå - beskyttelse for udvidet vådt vejr beskyttelse , periode .
Helt nydesignet for 2013, er Stormfront Jacket bygget for jægere og vejledninger i sopping kystområder, der bogstavelig talt lever i deres regntøj. Konstrueret af et robust tre-lags GORE-TEX® Hardshell stof, er dette den mest holdbare og slidstærk regnjakke i vores linje. Den er ideel til udvidede våd-vejr jagter i de tykke, nådesløse piletræer af elg og brune bjørn land. Den uisoleret Stormfront Jacket ånder godt i milde temperaturer, men det er egnet til at rumme lag fra Kelvin Series nedenunder, så det kan bruges langt ind de koldeste, mest brutale måneders langt nordlige vintre. Alle lynlåse er svejst og vandtæt. De lynlås hånd lommer er placeret højere end normalt af to grunde: Den ene, deres indhold holdes fri af din rygsæk taljen bælte og to, når du lægger dine hænder i dine lommer, vand flyder fra dine albuer i stedet i lommerne. To brystlommer og to underarmen lommer cache dine fornødenheder og holde dem tørre. De fire-paneler hætte kan være anbragt i en lynlås krave lomme til at holde dine ører klar og støjen når handlingen varmes op. En udvidet hale holder vand shingling fra din krop og ud af dine bukser, når i sadlen eller glassing på regn-slicked skifer, og holder vindstød i at trænge din mikro-klima. Gummibelagt manchetter forsegle ud syndfloden, når dine arme ikke bare kan hænge på din side. Reserveret til længere perioder i de mest ekstreme, våde vejrforhold, Stormfront er vores mest bombproof og beboelig regn jakke.
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Sitka Stormfront Glove