Sitka Incinerator Bib (FORET VANDTÆT GORE-TEX BUKSER)

4.499,00 DKK. Normalpris 5.499,00 DKK.
Udsolgt
SKU
bw-08800943

Varen er midlertidig udsolgt. Kontakt os gerne for muligheden for at skaffe varen hjem. Ring på Tlf: +4533361080 eller mail: mail@b-wild.dk.

Claus fra B-Wild

Har du brug for hjælp?

Ring til os på tlf. 33 36 10 80 eller skriv til os på

mail@b-wild.dk - vi står klar til at hjælpe dig.

  • 1-2 dages levering på lagervarer
  • Fysisk butik i København K

En gå sovepose, der er 100% vandtæt - bestående af Primaloft ® Silver Down Blend i en 3-lags GORE-TEX®. Fuld-zip side lynlåse gør det ubesværet at få bukserne af og på, mens en række strategisk placerede fragt, bryst og håndlommer holder dine væsentlige ting klar.

 

Denne Incinerator Bib er den varmeste buks den låser dig ind i en GORE-TEX® fæstning isoleret med 6,8 ounces PrimaLoft® Silver Down Blend - en syntetisk hybrid, der isolerer selv når de er våde. Hovedsagelig er denne buks en walking sovepose der er 100% vandtæt. De har en god bevægelighed og kan være den afgørende faktor i at udholde kulden når situationen spidser til, og du skal afgive det afgørende skud du måske har ventet på i årevis. Vandtætte side lynlåse gør det let at komme i og ud af bukserne, og tilbyder samtidig ventilation hvis du er i bevægelse, da denne buks holder virkeligt godt på varmen. En vifte af strategisk placerede bryst og hofte lommer holder væsentligt gear tæt på, mens elastiske seler opretholder den korrekte højde. Den let børstede polyester forbliver stille så selv den mindste lyd ikke kan ødelægge din mulighed. Incinerator Bukserne med smæk - holder dig varm på selv de koldeste dage.

Skaltøj bør vaskes med vaskemiddel uden enzymer, for ikke at ødelægge membranen - Grangers Performance wash er suverænt det bedste middel til at vaske Gore-Tex i. https://b-wild.dk/grangers-performance-wash-ny-udgave

Skaltøj bør genimpregneres for øget åndbarhed med Grangers Performance Repel Plus. https://b-wild.dk/grangers-performance-repel-plus-ny-udgave

Detaljer:

- Vejer 1195 g. (str. L)

- Vandtætte

- Vandtætte sidelommer

 

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Sitka Incinerator Bib (FORET VANDTÆT GORE-TEX BUKSER)