Sitka Dewpoint Pants (ULTRA TYNDE VANDTÆTTE GORE-TEX BUKSER)

3.499,00 DKK.
Udsolgt
SKU
bw-00500945

Varen er midlertidig udsolgt. Kontakt os gerne for muligheden for at skaffe varen hjem. Ring på Tlf: +4533361080 eller mail: mail@b-wild.dk.

Claus fra B-Wild

Har du brug for hjælp?

Ring til os på tlf. 33 36 10 80 eller skriv til os på

mail@b-wild.dk - vi står klar til at hjælpe dig.

  • 1-2 dages levering på lagervarer
  • Fysisk butik i København K

Dewpoint Pants er vores letteste vandtætte bukser.

Dewpoint Pant er de letteste og mest sammenfoldelige regnbukser. De er bygget kompromisløst til ekstrem backcountry jægere, der er afhængige af deres regntøj i risikable situationer langt fra alle veje. Der er blevet arbejdet med forskere ved W.L. Gore i at opfinde en ny trelags, ekstremt let GORE-TEX® Fabric med en af ​​de højeste slidstyrke ratings i nogen regntøj linje. Den innovative 20 Denier stretch vævet nylon mini ripstop, giver en strækbarhed, der tidligere var umuligt i vandtæt tøj.

Funktionerne er holdt på et minimum for at minimere vægten. Leddelt mønster betyder at Dewpoint Pant bevæger sig med dig, mens du gå videre i terrænet. En lav profil bælte justerer taljen. Alle lynlåse er svejset og vandtæt. Den fulde side lynlås giver let adgang til at få bukserne på i takt med at forholdene hele tiden ændrer sig.

Skaltøj bør vaskes med vaskemiddel uden enzymer, for ikke at ødelægge membranen - Grangers Performance wash er suverænt det bedste middel til at vaske Gore-Tex i. https://b-wild.dk/grangers-performance-wash-ny-udgave

Skaltøj bør genimpregneres for øget åndbarhed med Grangers Performance Repel Plus. https://b-wild.dk/grangers-performance-repel-plus-ny-udgave

 

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Sitka Dewpoint Pants (ULTRA TYNDE VANDTÆTTE GORE-TEX BUKSER)