Seeland Taiga Handsker/Luffe

449,00 DKK.
På lager
SKU
4149847575576

Super lækre luffer til en skarp pris

Taiga-lufferne er de allervarmeste luffer hos Seeland. Taiga betyder ”nåleskov” og dækker store områder af Sibirien. Det er netop fra de koldeste egne af Sibirien, de fik deres inspiration til at udvikle disse ultravarme luffer, der kan klare selv de koldeste, isnende dage på især anstandsjagten, hvor du skal sidde stille i op til flere timer, mens du venter på den optimale skudchance, eller når du skal køre rundt på snescooteren.

Taiga-lufferne er egentlig både luffer og handsker i én. Lufferne har nemlig en ”fold-tilbage”-funktion, hvor man kan bøje luffen tilbage og sætte den fast til velcroen, så handskerne indenunder kan komme frem. Man kan endda skære hul i pegefingeren på handsken, så man kan få godt greb om aftrækkeren på riflen/geværet. Det sikrer optimal brugsfunktion uden at gå på kompromis med varmen.

Lufferne byder på den banebrydende ThinsulateTM-teknologi, som er en isolerende membran, der består af fine mikrofibre, der arbejder sammen for at holde på varme luftmolekyler. Når hænderne bliver varme, holder Thinsulate effektivt på den, samtidig med at enhver fugtighed kan fordampe gennem dens ydre membran. Lufferne er vandtætte og har i øvrigt også 250 grams vattering, som er den tykkeste vattering, man kan få. Derudover er der mikrofleece indvendigt i lufferne, som sørger for at holde varmen inde.

Lufferne er i øvrigt justerbare ved håndleddene og har slidstærke paneler på de områder af lufferne, som slides mest. De er er udført på en måde, så man blot kan bruge den ene luffe til at justere den anden luffe, sådan at du ikke behøver at tage begge luffer af.

Features:

  • Luffer, der kan foldes tilbage
  • Justerbare manchetter
  • Hul til aftrækkerfingreren

Specs:

  • Overordnet materiale: 100% Polyester, Taplon, Scotchgard-belægning
  • Lining: 100% Polyester, Børstet jersey
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Seeland Taiga Handsker/Luffe