Salomon Forces Quest 4D GTX 2

1.599,00 DKK. Normalpris 1.999,00 DKK.
På lager
SKU
5101161414413

Suveræne støvler til taktisk eller civilt brug.....elller til vandring.

OBS!!! Vi bestiller ikke størrelser hjem til tilbudspris.

Super lækre robuste og taktiske vandtætte støvler.

Salomon's Quest 4D GTX Forces er lavet over samme støvle som den klassiske Salomon Quest 4 D, men modellen er forstærket, så den nu er 1. valg til den professionelle soldat eller politimand, der vil en have en tætsiddende, super velsiddende og gennemprøvet vandrestøvle til taktisk brug.

Du får med Forces en superfed allround støvle, der fungerer exellent på lange vandringer i tungt terræn med tung oppakning, og til stillestående vagt eller øvelsesbrug.

Quest Forces kan selvfølgelig også bruges af civile, uden at få ballade med Etaten.

Materialer i topkvalitet og taktiske detaljer

Støvlen er opbygget i Textile og robust nubucklæder, der i forhold til den civile udgave er kraftigere, så du får en lidt højere slidstyrke. Den har Gore-Tex membran så den er både vandtæt og åndbar.

Contagrip-sålen, der giver et godt greb i underlaget, stabilitet, stødabsorbering og suveræn støtte til foden, er også forstærket, så den ikke kan gennembores af pigtråd eller andre skarpe genstande.

Quest Forces har en stødabsorbering der hjælper dig på de lange vandre(march)ture, hvilket er nødvendigt for en god tur, uanset om du er på fjeldet, vandre stien, 50 km marchen, eller står stille på en vagt.

Når du går i terrænet skal du ikke være nervøs for at støde tæerne. Snuden er forstærket med en gummikappe, så du er beskyttet mod stød og slag. Gummikappen forlænger også støvlens levetid, da den beskytter støvlen mod skader i læderet.

 I Quest Forces versionen er der taktisk snøring uden åbne hægter, der kan hænge fast i reb, faldskærmsliner, klipper osv.

 Soldater og Politi er svært tilfredse med Quest Forces, da den rammer plet på alle punkter.

 Detaljer:

  •  Vægt: 1300 gram pr par
  •  Vandtæt og åndende Gore-Tex membran
  •  Ekstra kraftigt Nubuck læder
  •  Taktisk snøring uden åbne hægter
  •  Opbygget med stabilt og støttende ADV-C 4D Chassis, der støtte til fod og ankel selv, når du går med tung oppakning i barsk terræn 
  •  Kraftigt profileret Contragrip sål, der giver godt vejgreb på våde sten, og mudret underlag.
  •  Farve:(sort)

 Vedligeholdelse:

Du kan med fordel rense dine støvler med lunkent vand, både udvendig og indvendig. Så får du renset dine støvler for snavs og salt(fodsved), og får derved en bedre åndbarhed. Du kan spraye dine støvler med Grangers Performance spray, så ruskindet ikke bliver helt gennemvådt. Og husk at give ruskindet lidt lædervoks i ny og næ, for at det ikke tører ud og flækker.

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Salomon Forces Quest 4D GTX 2