Woolnet polo m. lynlås

699,00 DKK.
Udsolgt
SKU
config-product-414

Varen er midlertidig udsolgt. Kontakt os gerne for muligheden for at skaffe varen hjem. Ring på Tlf: +4533361080 eller mail: mail@b-wild.dk.

Claus fra B-Wild

Har du brug for hjælp?

Ring til os på tlf. 33 36 10 80 eller skriv til os på

mail@b-wild.dk - vi står klar til at hjælpe dig.

  • 1-2 dages levering på lagervarer
  • Fysisk butik i København K

Netundertrøje med lynlås - til høj aktivitet

Netundertrøje i lækker merinould. Aclima woolnet med lynlås er en netundertrøje med en optimal isolering og ventilation. Merinoulden gør også at stoffet ikke optager kropslugt. På skuldrene har Aclima Woolnet netundertrøje praktisk ribbstrik, og trøjen er TEC behandlet, så den er blød og behagelig at have på. Vi anbefaler Aclima woolnet netundertrøje til al aktiv brug, fjeldture, ekspeditioner og sågar løbeture og cykelture i vinterkulden.

Funktionalitet har den største prioritet hos Aclima, og deres dygtige designere laver moderigtige uldundertøj i høj kvalitet. Aclima arbejder sammen med det norske forsvar og er blevet valgt, da de er nytænkende, og deres uldundertøj lever op til de høje krav, der stilles til militært brug.

Aclima Woolnet netundertrøje med lynlås er lavet i 100 % genanvendelig merinould, med ribbstrik på skulderne. TEC behandlet uld - kradser ikke og kryper ikke i vask. 

Lag på lag princippet er vigtigt, når du vil holde en konstant kropstemperatur. Inderst er uld eller polyropylene det bedste til at holde kroppen tør og varm med. Ulden opfanger fugten fra det inderste lag samtidig med, at den isolerer mod kulden. Det yderste lag kan være en skaljakke med vandtæt membran, som holder regn og vinden ude. 

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Woolnet polo m. lynlås