Aclima Woolnet Long Pants

659,00 DKK.
På lager
SKU
config-product-680
659,00 DKK.

Ånder fantastisk ved aktivitet og varmer ved stilstand

Vi bestiller gerne ALLE Aclima modeller og størrelser hjem med et smil! Ring 33361080 eller skriv på mail@b-wild.dk

 

Netunderbukser i lækker merinould. Aclima woolnet pants er en netbuks med en optimal isolering og ventilation. Merinoulden gør også at stoffet ikke optager kropslugt. Vi anbefaler Aclima woolnet netunderbukser til al aktiv brug, fjeldture, ekspeditioner og sågar løbeture og cykelture i vinterkulden.

Funktionalitet har den største prioritet hos Aclima, og deres dygtige designere laver moderigtige uldundertøj i høj kvalitet. Aclima arbejder sammen med det norske forsvar og er blevet valgt, da de er nytænkende, og deres uldundertøj lever op til de høje krav, der stilles til militært brug.

Aclima Woolnet netunderbukser er lavet i 100 % genanvendelig merinould. TEC behandlet uld - kradser ikke og kryper ikke i vask. 

Lag på lag princippet er vigtigt, når du vil holde en konstant kropstemperatur. Inderst er uld eller polyropylene det bedste til at holde kroppen tør og varm med. Det næste lag kan være uld eller fleece. Det yderste lag kan være en skaljakke med vandtæt membran, som holder regn og vinden ude. 

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Aclima Woolnet Long Pants