Northern Hunting STORM - Jakke med Windstopper

1.499,00 DKK.
Udsolgt
SKU
3572272736369

Varen er midlertidig udsolgt. Kontakt os gerne for muligheden for at skaffe varen hjem. Ring på Tlf: +4533361080 eller mail: mail@b-wild.dk.

Rigtig lækker jakke med Windstopper - perfekt til de først jagtdage i september og oktober eller på en frostklar dag. Virkelig lækker kraftig fleece fra Northern Hunting

STORM windbreaker til jagt og outdoor fra Northern Hunting

Perfekt til: Kolde og tørre jagtdage

Storm windbreakeren er lavet af uld, og i kombination med Northern Huntings udfordrende linjer bliver designet interessant. Uld er yderst isolerende, og med den strækbar ADDVENTEX™ WIND membran, er Storm windbreakeren perfekt som mid-layer på ekstra kolde vinterdage, men også ideel som yderlag på mildere jagtdage. Et højt antal lommer sikre gode opbevaringsmuligheder. Vandafskyende områder på windbreakeren øger yderligere brugsmulighederne. En smule pilling kan opstå på uldkvaliteten efter brug, dette betyder intet og kan nemt fjernes med hånden. Storm er en alsidig jagttrøje med uendelige anvendelsesmuligheder, både på og udenfor jagten.

Storm windbreakeren er strækbar så der opleves god bevægelsesfrihed.

ADDVENTEX WIND membran

ADDVENTEX WIND membranen sikrer total modstandsdygtighed overfor vind, uden at gøre tøjet stift og med dårlig åndbarhed. Specielt hensigtsmæssig i lettere jakker og trøjer, tiltænkt tørt men køligt klima.

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Northern Hunting STORM - Jakke med Windstopper