Norrøna Trolleybag 120L

2.099,00 DKK.
På lager
SKU
7042698443663

Solid, holdbar og vandtæt Trolley taske.

Ny lækker Trolley-taske fra Norrøna.

I det slidstærkt materiale ECONYL fra Acuafill fabrikken i Italien, der producerer nye produkter af restplast.

Kan både køre og bæres med rygstropper.

Denne rene og flotte trollytaske tilbyder fremragende beskyttelse og komfortabel transport og opbevaring af dine ting. Den har et minimalistisk og karakteristisk Norrøna-design med aluminiumskroge og tone-i-tone logoer.

I stedet for det almindelige teleskophåndtag har vi placeret to diagonale håndtag på toppen, som sikrer behagelig rulning og forhindrer tasken i at ramme bagsiden af ​​dine ben. Dette muliggør også lettere opbevaring, da du kan rulle den helt ned, da der ikke er noget hardware bagpå. Den kan også bæres som en rygsæk med sine justerbare, polstrede skulderstropper. Disse kan nemt gemmes væk, når de ikke er i brug i en "usynlig" slids foran.

Den forreste RC lynlås er tæt på fuld længde og giver nem adgang til alle dine ejendele. Tasken har et stort hovedrum, med en netlomme på hver side. Den har også en frontlomme med et lille mesh-rum med en nøglekrog, og på toppen er der en lille lomme til visitkort eller ID-papirer.

Bagsiden og siden er blødt polstret, og den har en plastikbund – med håndtag til løft – for at opnå ekstra støtte og sørge for at den holder formen. Skyderne på lynlåsene er kysseskydere, så du kan tilføje en lille hængelås for ekstra sikkerhed.

På toppen, fronten og siderne er der flere håndtag, der gør det lettere at løfte og flytte den rundt. De T-formede lynlåstrækkere giver et bedre greb, perfekt hvis du har handsker eller vanter på.

Mål:
Bredde (side-side, inkl. hjul): 44cm
Dybde (for-bag): 36 cm
Højde (gulv til top): 90 cm

Vægt: 2440g

 

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Norrøna Trolleybag 120L