Tilbud

Nordisk Voss 9m2 SI
Vægt:
600,00 gram


Dimensioner:
L: 300cm
B: 295cm


Pakkevolumen:
Ø: 17cm
L: 30cm


Vandsøjletryk, oversejl:
3.000mm


Materiale, oversejl:
40 D Ripstop Nylon SI
Antal fikseringspunkter:
8
Varenummer: 5703384023294

Pris: 1.099,00 kr

Tilbudspris 999,00 kr

Ved ordre inden kl. 12 sendes de samme dag. Læs mere...

Fri fragt ved køb over DKK 999,-

60 dages fuld returret.

Kontakt os for mere information!


Detaljer
Detaljer

Hvis du ikke mener at have behov for et telt, men stadig ønsker den fornødne beskyttelse mod let regn og dug, er denne lækre Voss 9 m2 SI Tarp det perfekte valg. I den integrerede pakkepose fylder den minimalt at medbringe og vejer med sine 600 gram charmerende lidt.

Perfekt til rejser under varmere himmelstrøg, når der skal laves svalende skygge eller blot til alsidigt brug herhjemme i Skandinavien under forskellige vejrlig. Alternativt kan det selvfølgelig bruges som et ekstra shelter ved siden af det eksisterende telt eller som et socialt mødested mellem flere telte, hvor man kan mødes og drøfte dagens såvel som morgendagens eventyr uden at skulle bekymre sig om vejret - med mindre det stormer en halv pelikan, forstås.

Voss 9 m2 SI Tarp er fremstillet af meget let, slidstærk og silikonebelagt ripstop-nylon (helt samme materiale, som alle de eksklusive telte i SI-serien), som nok skal holde vandet ude. I de forstærkede metaløjer er det muligt at fast gøre ekstra tarpstænger eller en tilsnittet kæp, hvis det er nødvendigt. I de øvrige øjer er fastgjort de medfølgende barduner og bardunstrammere, så tarpen står spændt godt op, når vinden hyler i trætoppene.

En meget alsidig og praktisk tarp, som holder til lidt af hvert.

Bedømmelser
Indsend din bedømmelse

Kun registrerede brugere kan skrive bedømmelser. Log ind eller registrer

Tags på produkter
Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.