Meindl Dovre Extreme GTX - BESTSELLER JAGTSTØVLE

2.899,00 DKK.
På lager
SKU
5463456354637

- En fuldent støvle - God ankelstøtte - DEN BEDSTE JAGTSTØVLE PÅ MARKEDET! 

God til både dansk jagt og til krævende jagt i udlandet.

B-wild anbefaler.

 

Jagtstøvlernes Formel 1 støvle - med langt skaft. Støvlen har GORE-TEX® ”indersok”, hvilket gør den vandtæt samtidig med at dine fødder kan ånde. Speciel Vibram sål og blød mellemsål med en god stødabsorbering. 

Bred og høj gummikant om foden gør støvlen egnet til jagt i områder med mange sten og gør den også ekstra slidstærk og modstandsdygtig mod mange slag på støvlens "næse". 

Vægt: 930 gram (pr. støvle størrelse 8) 

Generel information om Meindl: 
Støvlerne fra Meindl er indbegrebet af Tysk kvalitet. De er slidstærke og udfra antal udmærkelser og outdoorpriser som støvlerne har modtaget igennem årene, så betragtes Meindl som værende blandt de bedste på markedet 

De er hverken store eller små i størrelsen og de passer en gennemsnitsdanskers fod. Har du "en krævende fod" (Meget bred eller med knyster etc.) så anbefaler vi at du først prøver dem i butikken eller at du køber to par - og sender det par retur der ikke passer(der følger en gratis returlabel med hvis du køber med GLS). 

OBS: Vi anbefaler at købe støvlerne i et halvt nummer større end du normalt bruger så der derved er plads til en tynd inderstrømpe og en kraftigere strømpe udover. 

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at ringe på: tlf: 33361080 eller mail: mail@b-wild.dk

Mærke: Meindl
Køn: Herre
Membran: Gore-Tex
Materiale: Nubuck
Kategori: Støvler
Aktivitet: Hunting/Trekking
Vægt: 930 g
 
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Meindl Dovre Extreme GTX - BESTSELLER JAGTSTØVLE