ILD - Eventyrlig Mad

399,00 DKK.
På lager
SKU
9788799682461

B-wild har fået lov til at sælge et lille parti af denne fremragende og smukke bog.

Bogen kan kun købes i butikken: B-wild - Rosengården 12 - 1174 København K

B-wild kommentar: Det er en virkelig flot bog, billederne er sublime, papiret er af den bedste kvalitet, der er flot kunst, maden kan nærmest duftes ud gennem bogen, den inspirerer til selv at prøve, det er en bog man bladrer i med en god kop kaffe mens man planlægger næste tur ud med vennerne. Kan varmt anbefales.

 

Bogen er et must have for både friluftsentusiaster, naturelskere og folk der gerne vil have et lille hverdagseventyr.

Ild – Eventyrlig mad er fyldt med idéer til at lave spændende og eventyrlig mad over ild. Her foregår alt ved ilden. Rundt om ilden. I ilden. Over ilden. Med ilden. Nogle retter er helt simple. Andre kræver lidt mere.

Bogen er blevet til af tre kammarater, kokkene Nikolaj Kirk og Mikkel Maarbjerg samt fotografen Morten Kirckhoff, som over et år er taget ud på ture med skovbunden som underlaget og himlen som loftet. Korte ture, lange ture – hvad der nu kan passe ind i en travl hverdag. Med lidt gode råvarer, et telt og soveposer. Brænde og et tændt bål. Samvær og noget på hjertet.

Bogen er fyldt med inspiration, der skal give lyst til at tage ud i naturen med familie og gode venner. Det kan være den lange tur på fjeldet, til et shelter i skoven eller ud til bålstedet i haven.
Bare ud.

Af Nikolaj Kirk, Mikkel Maarbjerg og Morten Kirckhoff
336 siders hard-cover. På dansk.
Forord af Rane Willerslev

Kunst af John Kørner

Med tekster fra Jes Stein Pedersen

 

Bogen kan kun købes i B-wilds fysiske butik. Har du ikke mulighed for at kigge forbi butikken kan den købes her: https://eventyrligmad.dk/

 

 

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:ILD - Eventyrlig Mad