ILD - Eventyrlig Mad

349,00 DKK.
Udsolgt
Lagerførende
SKU
9788799682461

Varen er midlertidig udsolgt. Kontakt os gerne for muligheden for at skaffe varen hjem. Ring på Tlf: +4533361080 eller mail: mail@b-wild.dk.

Claus fra B-Wild

Har du brug for hjælp?

Ring til os på tlf. 33 36 10 80 eller skriv til os på

mail@b-wild.dk - vi står klar til at hjælpe dig.

  • 1-2 dages levering på lagervarer
  • Fysisk butik i København K

B-wild har fået lov til at sælge et lille parti af denne fremragende og smukke bog.

"Det er en virkelig flot bog, billederne er sublime og papiret er af den bedste kvalitet. Der er flot kunst i bogen og maden kan nærmest duftes ud gennem bogen. Den inspirerer til selv at prøve, det er en bog man bladrer i med en god kop kaffe mens man planlægger næste tur ud med vennerne. Kan varmt anbefales."

 

Bogen er et must have for både friluftsentusiaster, naturelskere og folk der gerne vil have et lille hverdagseventyr.

Ild – Eventyrlig mad er fyldt med idéer til at lave spændende og eventyrlig mad over ild. Her foregår alt ved ilden. Rundt om ilden. I ilden. Over ilden. Med ilden. Nogle retter er helt simple. Andre kræver lidt mere.

Bogen er blevet til af tre kammarater, kokkene Nikolaj Kirk og Mikkel Maarbjerg samt fotografen Morten Kirckhoff, som over et år er taget ud på ture med skovbunden som underlaget og himlen som loftet. Korte ture, lange ture – hvad der nu kan passe ind i en travl hverdag. Med lidt gode råvarer, et telt og soveposer. Brænde og et tændt bål. Samvær og noget på hjertet.

Bogen er fyldt med inspiration, der skal give lyst til at tage ud i naturen med familie og gode venner. Det kan være den lange tur på fjeldet, til et shelter i skoven eller ud til bålstedet i haven.
Bare ud.

Af Nikolaj Kirk, Mikkel Maarbjerg og Morten Kirckhoff
336 siders hard-cover. På dansk.
Forord af Rane Willerslev

Kunst af John Kørner

Med tekster fra Jes Stein Pedersen

 

 

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:ILD - Eventyrlig Mad