Hestra Sirius Polar Mitt

1.599,00 DKK. Normalpris 1.899,00 DKK.
Udsolgt
SKU
7654323232097

Varen er midlertidig udsolgt. Kontakt os gerne for muligheden for at skaffe varen hjem. Ring på Tlf: +4533361080 eller mail: mail@b-wild.dk.

Claus fra B-Wild

Har du brug for hjælp?

Ring til os på tlf. 33 36 10 80 eller skriv til os på

mail@b-wild.dk - vi står klar til at hjælpe dig.

  • 1-2 dages levering på lagervarer
  • Fysisk butik i København K
minus 30-40 grader: Bring it on:-)

Den vildeste handske/luffe ever made!!!

Udviklet i tæt samarbejde med Slædepatruljen Sirius, så alene navnet på denne meget store og ekstremt varme luffe siger det hele. Den er stor...meget stor og meget, meget varm!

Således er Sirius Polar Mitt fra Hestra, som kun laves i tre størrelser, den ekstra varme storebror til handskerne og lufferne i den populære Army Leather-serie. Den er udviklet til decideret ekspeditionsbrug og under de mest ekstreme polare forhold, hvor kun det varmeste er godt nok!

Omkring hånden er der anvendt den stærkeste skindtype, nemlig en meget kraftig Army Leather gedeskind, der er imprægneret for at øge de vandafvisende egenskaber. Selve skaftet på luffen er af drønstærkt og vandresistent Nylon Heavy Canvas, som bare holder til det hårdeste brug. Og skaftet er ekstra langt, så det dækker det meste af underarmen! Det elastiske panel på indersiden af håndleddet kombineret med det robuste og låsbare spænde på oversiden sikrer, at luffen bliver siddende, hvor den skal. Hestras egen Eagle Grip® -konstruktion betyder, at luffen er formsyet for at følge håndens naturlige bøjning, hvilket gør luffen mere bekvem og sikrer et bedre greb.

Det ekstra forlængede skaft, der giver en god lang overlapning mellem handske og jakke, lukkes til omkring underarmen ved hjælp af den indvendige manchet med elastisk og enhåndsbetjent snorelukning.

Og da det kan være fatalt, at miste sin luffe på de mest krævende ture man kan forestille sig, medfølger der en særlig sele, som man kan bære om nakken. Denne specialsele, som er udstyret med et reflekterende panel på brystet, er udstyret med et stykke elastisk webbing og en alukarabin, så den for en sikkerheds skyld kan fastgøres til fx hoftebælte, bukser eller jakke. Endvidere er selve selen udstyret med separate alukarabiner for enden af et stykke justerbart webbing til indbinding af lufferne. Så forsvinder de ikke!

Den udtagelige foring er af en meget kraftig og slidstærk uldkvalitet, som giver den fornødne varme på de værst tænkelige dage, når vejret for alvor viser tænder. Luffen er i øvrigt så rummeligt skåret, at hvis der skulle være behov for yderligere en inderhandske, er der også rigeligt plads til det.

Hestra Sirius Polar Mitt er på oversiden udstyret med et stykke aftageligt microfleece, som er perfekt til den løbende næse eller de tilduggede skibriller. Et ekstra sæt medfølger, så der er lidt at skifte imellem.

Og husk nu at give læderet noget imprægnering med jævne mellemrum. Det forstærker markant de vandafvisende egenskaber, ligesom luffens levetid forlænges med flere hundrede procent! Vi har faktisk kunder, der har Hestra-handsker, der er over 30 år gamle, og som blot har bestilt nye inderhandsker, da de gamle er udslidte!

Vi anbefaler Hestras bivoksbaserede Leather Balm til skindbesatte handsker og luffer.

Få gode råd om pleje og vedligeholdelse af dine handsker her >>>

Svenske Hestra anses i dag for at være et af de markedsledende mærker, når det gælder forarbejdning og design af handsker til forskellige former for friluftsliv.

Hestra blev grundlagt i 1936 i Småland af landmanden Martin Magnusson, der til at starte med fremstillede slidstærke læderhandsker til skovarbejderne. Kort efter blev der - på et initiativ fra jernbaneselskabet - anlagt en skibakke på Isaberg, der er en bakke, som ligger umiddelbart ved siden af byen, Hestra.

Skiturismen tog meget til de følgende år og Hestra blev derfor kaldt for "Smålands Åre" med reference til det store skisportssted omtrent 900 kilometer nord for Göteborg. Martin Magnusson fandt hurtigt ud af, at også skiløbere havde brug for gode handsker og fremstillingen af kvalitetshandsker til såvel skisport som udeliv i al almindelighed blev helt naturligt det centrale for det hurtigt voksende familieforetagende.

Martin Magnussons sønner, der overtog virksomheden i 1963, var begge dedikerede skiløbere, og dette, kombineret med den berømte skiløber, Ingemar Stenmarks succes i 70'erne, hvor han selvfølgelig bar Hestra-handsker, gav en voldsom vækst i familie-virksomheden. Siden 1975 har det svenske skilandshold båret Hestra-handsker og de norske landsholdsløbere har anvendt dem siden 1981!

I 1991 overtog Martin Magnussons børnebørn, Claes og Svante, og virksomhedens udvikling fortsatte. Ikke kun den økonomiske del, nej, også sortimentet er blevet udvidet, så der i dag findes en Hestra-handske til alle former for friluftsliv, uanset om du cykler, løber, dyrker vandsport, skisport eller færdes i det højalpine miljø.

Al design og produktudvikling foregår på hovedkontoret i Småland. Alle handsker fremstilles på egen fabrik og Hestra sørger selv for indkøb af tekstiler, skind, for og hvad der ellers bruges til fremstillingen. Således er der fuld kontrol over alle produktionsled, hvilket sikrer et ekstremt højt kvalitetsniveau.

Så det er ikke nogen tilfældighed, at Hestra i 2015 solgte over 1,5 millioner handsker - de laver ikke andet og de kan i sandhed deres kram!

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Hestra Sirius Polar Mitt