Härkila Stornoway Active Jagtjakke

2.999,00 DKK. Normalpris 3.849,00 DKK.
Udsolgt
SKU
3663546336636

Varen er midlertidig udsolgt. Kontakt os gerne for muligheden for at skaffe varen hjem. Ring på Tlf: +4533361080 eller mail: mail@b-wild.dk.

Claus fra B-Wild

Har du brug for hjælp?

Ring til os på tlf. 33 36 10 80 eller skriv til os på

mail@b-wild.dk - vi står klar til at hjælpe dig.

  • 1-2 dages levering på lagervarer
  • Fysisk butik i København K

Stornoway Active Jacket er en moderne opdatering af den klassiske tweedjakke. Jakken er lavet i et blødt stof med printet tweed, og den har vind- og vandtæt HWS-membran. Det har den fordel, at jakken ikke suger vand som en almindelig tweedjakke. Det gør Stornoway Active Jacket til et oplagt valg til aktive jagter i skiftende vejr, hvor man gerne vil have et moderne funktionelt sæt jagttøj med et klassisk udseende.

Stornoway Active Jacket har et aktivt snit og er lavet i et strækbart stof med en børstet, blød overflade og med tweedprint.

Jakken har en vind- og vandtæt HWS-membran, Härkila Weather System, som er blevet særligt udviklet til jagt, så membranen både er let, strækbar og smidig. Fordi både jakkens stof og membran er smidige og strækbare, har man en høj grad af bevægelsesfrihed i Stornoway Active Jacket.

Stoffet er derudover blevet DWR-behandlet, hvilket står for Durable Water Repellent. Det betyder, at jakkens overflade er smuds- og vandafvisende.

Jakken har høj krave samt to rummelige frontlommer med trykknaplukning og drænhuller i bunden. Bag ved frontlommerne er der håndvarmerlommer med lynlås, og jakken har radiolomme på venstre side af brystet. På indersiden har den en inderlomme. Stornoway Active Jacket har justerbare manchetter, og man kan justere jakken i bunden og i hætten. Hætten er aftagelig og har en formbar skygge, og jakken har en 2-vejs-lynlås.

Høj krave
Lodret radiolomme på venstre side med lufthul på skulderen
Store påsyede lommer foran med drænhuller og stiklommer bagved
Justerbar nederst på ærmerne og forneden

Har et Tweed look men er tynd og let og selvfølgelig vandtæt.

Fylder og vejer så lidt at den også sagtens kan medbringes i rygsækken når man begiver sig op i det skotske højland.

Skaltøj bør vaskes med vaskemiddel uden enzymer, for ikke at ødelægge membranen, feks. Grangers Performance wash.

Jakken bør genimpregnes for øget åndbarhed. feks. med Grangers Performance Repel Plus.

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Härkila Stornoway Active Jagtjakke