Härkila Stornoway Active Jagtbukser

2.999,00 DKK.
Udsolgt
SKU
8765733773377

Varen er midlertidig udsolgt. Kontakt os gerne for muligheden for at skaffe varen hjem. Ring på Tlf: +4533361080 eller mail: mail@b-wild.dk.

Claus fra B-Wild

Har du brug for hjælp?

Ring til os på tlf. 33 36 10 80 eller skriv til os på

mail@b-wild.dk - vi står klar til at hjælpe dig.

  • 1-2 dages levering på lagervarer
  • Fysisk butik i København K

Stornoway Active Trousers er en moderne opdatering af de klassiske tweedbukser. Bukserne er lavet i et blødt stof med printet tweed, og de har vind- og vandtæt HWS-membran. Det har den fordel, at bukserne ikke suger vand som almindeligt tweedtøj. Det gør Stornoway Active Trousers til det oplagte valg til aktive jagter i ustadigt vejr, hvor man vil have et moderne funktionelt sæt jagttøj med et klassisk udtryk.

Stornoway Active Trousers har ligesom seriens jakke et aktivt snit, og de er lavet i et strækbart stof, der har en børstet, blød overflade og tweedprint. Sættet har vores egen vind- og vandtætte HWS-membran, Härkila Weather System, der er blevet særligt udviklet til jagt, så den både er let, strækbar og smidig. Fordi både buksernes stof og membran er smidige og strækbare, har man en høj grad af bevægelsesfrihed i Stornoway Active Trousers. Bukserne er derudover blevet DWR-behandlet, hvilket står for Durable Water Repellent. Det betyder, at buksernes overflade er smuds- og vandafvisende. På indersiden er de foret med et fint mesh-stof, der både isolerer og skaber luftcirkulation. Stornoway Active Trousers har to forlommer samt to lårlommer med vandtætte lynlåse, og der er indsyet en patronholder i højre lårlomme. Bukserne har en D-ring i venstre side af linningen til fastspænding af forskellige udstyr, og de kan justeres ved anklerne.

Toplommer med nem adgang
D-ring i strop på venstre side
Lårlomme med lynlås og læg
Vandtætte lynlåse
Snelås

Lette vandtætte bukser - i meget behageligt materiale. Fylder og vejer meget lidt.

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Härkila Stornoway Active Jagtbukser