Härkila Metso Active Jakke

2.749,00 DKK.
Udsolgt
SKU
bw-00001334

Varen er midlertidig udsolgt. Kontakt os gerne for muligheden for at skaffe varen hjem. Ring på Tlf: +4533361080 eller mail: mail@b-wild.dk.

Claus fra B-Wild

Har du brug for hjælp?

Ring til os på tlf. 33 36 10 80 eller skriv til os på

mail@b-wild.dk - vi står klar til at hjælpe dig.

 • 1-2 dages levering på lagervarer
 • Fysisk butik i København K
Sublim lækker jakke

Lækker jakke til jagt- og fritidsbrug. Den aftagelige hætte er forsynet med skygge og kan justeres med snoretræk. Jakken er fremstillet af en praktisk blanding af uld og polyester forstærket med imiteret ruskind. Uldens fantastiske isolerende egenskaber er her kombineret med en vand- og smudsafvisende Bionic Finish overfladebehandling. Flot og stilfuldt design i en harmonisk farveblanding af grønt og brunt. Der er 2-vejs lynlås, 2 radiolommer med lynlås, 2 forlommer med lynlås og inderlomme med lynlås. Mulighed for justering af jakken forneden og ved manchetterne. En komfortabel og velsiddende jakke velegnet til aktivt brug.
Materiale: 50% uld og 50% polyester. Kontrast: 100% polyester. Netfor: 100% polyester. Behandlet med Bionic Finish, som er en unik patenteret finish, som gør tekstiler både vand-, olie- og smudsafvisende.

Jagtjakke i uldmix. Materialet er lydløst, isolerer effektivt og er komfortabelt selv under høj aktivitet. Jakken er behandlet med Bionic Finish®, hvilket gør den smuds-/vandafvisende, og forstærket med vandtæt, imiteret ruskind på skuldre og albuer.

  • Aftagelig hætte
   Radiolomme i begge sider
   Vandtætte forstærkninger i imiteret ruskind
   Justerbar nederst på ærmerne og forneden
   2-vejs lynlås

Overordnet materiale: 50% Uld/50% Polyester, Filtet uld, Bionic Finish
Lining: 100% Polyester, Fin mesh

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Härkila Metso Active Jakke