Happyhot Merino Varmesokker m. fjernbetjening

1.095,00 DKK. Normalpris 1.195,00 DKK.
På lager
SKU
1989985443540

Happyhot sokker med varme i - nu med merinould

Happyhot batteriopvarmede merinould sokker med trådløs fjernbetjening

Hold varmen og forkæl dine fødder i det kolde efterår og vintermånederne med Happyhots batteriopvarmede merino sokker. 

Enkel betjening med den medfølgende trådløse fjernbetjening, hvorfra varmestyrken i de batteriopvarmede sokker kan reguleres i 3 varmeniveauer samt sættes i standbyposition. 

Happyhot merino premium 2.0 varmesokker med implementeret fine varmetråde, som løber både under og over tæerne, er de perfekte varmesokker til stort set alle outdoor aktiviteter igennem de kolde måneder.

Sniger kulden sig ind til tæerne på gåturen med hunden, på jagten, i ridestalden, cykelturen, skiferien, fisketuren, eller har du problemer med kolde fødder når du er stillesiddende? Dette problem kan forebygges eller afhjælpes når varmen bliver tændt i merino varmesokkerne.

Slut med at fryse fødderne i de kolde måneder

Der er kræset for detaljerne, og de batteriopvarmede varmesokker er udført i en fantastisk lækker blanding, med hele 20% merinould. Merinoulden bidrager til at Happyhot varmesokken har nogle virkelige gode egenskaber, selv når varmen ikke er tændt. Blandt fordelene kan nævnes, at de er svedtransporterende og er særdeles gode til at generere varme når det er koldt, hvorfor de er utrolig velegnet til vinterklima. Merinoulden hjælper med at holde på varmen og klør ikke som andre uldprodukter kan gøre, da fibrene har en langt finere struktur. Fødderne bliver simpelthen holdt tørre og varme. Merinoulden har desuden gode antibakterielle egenskaber. 

Har du dårligt blodomløb eller stillesiddende abejde?

Når man er stillesiddende i længere tid af gangen kan det være et irriterende problem, at man bliver kold ved fødderne. Dårligt blodomløb/blodcirkulation og dermed også ofte kolde fødder, kan også være et stort problem. Fryser man først om fødderne er det næsten umuligt, at holde resten af kroppen varm. Der kan være mange gode råd og løsninger på, hvordan man kan hjælpe kroppen og holde fødderne varme, men for nogle mennesker er kolde fødder bare en udfordring, der kan være svær at gøre noget ved. 

Varmesokkerne kan ikke kurere dårligt blodomløb osv. men de kan hjælpe med at man holder fødderne behageligt varme. 

Hvad skal man bruge batteriopvarmede merinould varmesokker til? 

Man kan stille sig selv dette spørgsmål, når man kender til de gode egenskaber merinouldprodukter har i sig selv, når det gælder om at holde varmen i de kolde måneder af året. Dyrker man outdoor aktiviteter/ friluftslivet hele året rundt, er man helt sikkert bekendt med produkter, hvor uld indgår i. Der kan dog bare være tidspunkter hvor det ikke kun er nok med gode uldprodukter.

Der skal meget til når man er stillesiddende på jagten, vandrer i naturen i fx. våd og kold skovbund, er ude og lufte hunden i frostvejr, nyder at fiske i alt slags vejr, eller når man er i stalden hos hesten. Det er næsten lige meget hvor ekstraordinært godt fodtøj man har, så begynder kulden at krybe ind til tæerne og videre op til resten af kroppen. 

Materialesammensætning og fordele

Denne varmesok er fremstillet i en fantastisk blanding af 20% Merinould, 25% Polyester, 39% Acryl, 8% Polyadmid, 7% Elastan, 1% Spandex. 

Varmesokken er sammensat af flere forskellige materialer, for at gøre den mest mulig behagelig, stærk og praktisk i anvendelse. Sokken er designet med elastiske zoner som gør at den bare sidder perfekt på foden, og bliver hvor den skal når den er i brug. 

Forebyg og hold fødderne varme

Hos Happyhot kan vi anbefale man tænder for sine varmeprodukter inden kroppen bliver kold. Der bruges simpethen meget mere energi på at varme fødderne op, når de allerede er blevet kolde. Det er langt mere behageligt, og ved at anvende et lavere varmeniveau på sokkerne, varer varmetiden længst muligt. 

Brugervejledning

Inden merino premium 2.0 varmesokkerne tages i brug, er det vigtigt man læser brugermanualen der medfølger, for at forstå hvordan de bedst anvendes og behandles. 

Med Happyhots varmesokker får man helt op til 8 timers varme til fødderne alt efter valgte varmeniveau.

 • Læs medfølgende brugermanual som kan læses på Dansk, Svensk, Engelsk, Tysk, Fransk. Spansk og Italiensk.
 • Oplad de medfølgende powerbanks til sokkerne indtil de 4 blå LED-lys holder op med at blinke.
 • Et nyt batteri eller fladt batteri tager ca. 4,5 timer at oplade.
 • Tilslut de fuldt opladede powerbanks til ledningen i den lille lomme på varmesokkerne. 
 • For at aktivere/deaktivere tryk på "ON/OFF" knappen i 3 sekunder på powerbanken. 
 • Benyt fjernbetjeningen til at skifte mellem det ønskede varmeniveau. Lav ( L), mellem (M) og høj varme (H). 
 • De røde LED- lys indikere hvilket varmeniveau der er valgt.

3 varmeniveauer

Der er 3 små LED-lys ( L M H) der lyser alt efter det valgte varmeniveau

•      Lav varme = en prik

••    Mellem varme = 2 prikker

•••   Høj varme = 3 prikker

Batteriniveauet

Man kan tjekke batteriniveauet på USB powerbanken under brug ved at trykke på ON/OFF knappen hurtigt 1 gang.

Instruktion til betjening af Happyhot powerbank 

Vaskeanvisning

Inden vask skal powerbank (batteriet) Altid frakobles varmesokkerne. Stikkene lægges ned i den lille lomme på siden af varmesokkerne, for at de er bedst muligt beskyttet under vask. Varmesokkerne kan maskinvaskes i en vaskepose på 30 grader skånevask eller uldprogram. Anvend Aldrig tørretumbler til sokkerne.

Happyhots merino varmesokker Premium 2.0 er produceret i en rigtig god kvalitet, men for at de holder længst muligt, bør man være forsigtig når man anvender dem. Man skal undgå at hive i ledningerne og tage dem forsigtigt på, for at skåne varmetrådene og sokkerne mest muligt. På denne måde er der længst mulig holdbarhed, og anvend dem kun når der er behov, så man undgår unødvendig slid på sokkerne.

Hvad medfølger 

Varmesokkerne leveres i en komplet pakke med:

1 par varmesokker, 2 powerbanks, 1x fjernbetjening, 1x 230V USB - oplader, 1x brugermanual.

Specifikationer

 • 2 stk. USB-Powerbanks 5.0V - 2400mAh
 • Opladningstid: Ca. 4,5 timer 
 • Levetid: +500 opladninger
 • Egenskaber: Overopladnings og underopladningsbeskyttelse
 • 3 varmeniveauer
 • 3-8 timers varme afhængig af valgt varmeniveau
 • USB opladning
 • Materialer : 20% Merinould, 25% Polyester, 39% Acryl, 8% Polyadmid, 7% Elastan, 1% Spandex.
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Happyhot Merino Varmesokker m. fjernbetjening