Altid Returlabel ved fragt med GLS
Fragtfrit ved køb pä 300 kr. ved levering med GLS
Lagervarer leveres lynhurtigt - 1-2 dages levering

Stanley Mountain Action Switchback Mug

Jo, Stanley kan skam også lave andet, end de legendariske, hammerlakerede termoflasker, og det er denne gennemførte Mountain Vacuum Switchback Mug, 0,35 et godt eksempel på!

Mountain Vacuum Switchback Mug, 0,35 er et super lækkert og aldeles velisolerende termokrus, fremstillet af lakeret og rustfrit 18/8 ædelstål med vacuum mellem den dobbelte væg. Dele i låget er af BPA-frit polycarbonat.

Ved et simpelt tryk på en tangent på lågets bagside åbnes koppen, og der kan drikkes. Når tangenten slippes igen, lukker låget helt tæt, så du ikke får kaffe eller te i bunden af tasken eller bilen. Et ekstra låg kan vippes henover mundstykket, så det holdes fri for skidt og snavs, og det formstøbte fingergreb gør det muligt at bære koppen med én finger eller at fastgøre den til fx rygsækken med en karabin.

Den medbragte drik holdes dejlig varm i op til hele 7 timer, så du også har varm kaffe til den længste køretur.

Stanley Mountain Vacuum Switchback Mug, 0,35 kan adskilles og vaskes i maskinen, hvis det ønskes.

Historien om legendariske Stanley går helt tilbage til 1913, hvor William Stanley Jr. opfandt en termoflaske, som med brug af et vacuum mellem to stålvægge satte helt nye standarder for termoflaskernes isolerende egenskaber. Og denne opfindelse, som altså er over 100 år gammel, er stadig den bedste konstruktion, der findes, og den anvendes derfor af alle de førende producenter på markedet.

Med modsat alle andre termoflasker, er Stanleys modeller blevet ikoniske. Og de bruges af alle og til alle mulige formål, lige fra almindeligt hverdagsbrug til de krævende ture i det fri.

Generationer efter generationer har anvendt de karakteristiske grønne flasker, som godt nok ikke er helt så lette som så mange andre, men til gengæld er de bomstærke! Og det unikke design med den hamrede ståloverflade er kendt og elsket af mange.

Varenummer: bw-000010639
329,00 kr

* Påkrævede felter

Stanley

Ved ordre inden kl. 12 sendes varen samme dag. Læs mere...

Fri fragt ved køb over DKK 300,- med GLS
Fri fragt ved køb over DKK 999,- med PostNord

60 dages fuld returret.

Kontakt os for mere information!

Detaljer
Detaljer
Passer i din kopholder i bilen:-)
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse

Kun registrerede brugere kan skrive bedømmelser. Log ind eller registrer

Tags på produkter
Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.