Stanley Mountain Action Switchback Mug

329,00 DKK.
Udsolgt
SKU
bw-000010639

Varen er midlertidig udsolgt. Kontakt os gerne for muligheden for at skaffe varen hjem. Ring på Tlf: +4533361080 eller mail: mail@b-wild.dk.

329,00 DKK.

Jo, Stanley kan skam også lave andet, end de legendariske, hammerlakerede termoflasker, og det er denne gennemførte Mountain Vacuum Switchback Mug, 0,35 et godt eksempel på!

Mountain Vacuum Switchback Mug, 0,35 er et super lækkert og aldeles velisolerende termokrus, fremstillet af lakeret og rustfrit 18/8 ædelstål med vacuum mellem den dobbelte væg. Dele i låget er af BPA-frit polycarbonat.

Ved et simpelt tryk på en tangent på lågets bagside åbnes koppen, og der kan drikkes. Når tangenten slippes igen, lukker låget helt tæt, så du ikke får kaffe eller te i bunden af tasken eller bilen. Et ekstra låg kan vippes henover mundstykket, så det holdes fri for skidt og snavs, og det formstøbte fingergreb gør det muligt at bære koppen med én finger eller at fastgøre den til fx rygsækken med en karabin.

Den medbragte drik holdes dejlig varm i op til hele 7 timer, så du også har varm kaffe til den længste køretur.

Stanley Mountain Vacuum Switchback Mug, 0,35 kan adskilles og vaskes i maskinen, hvis det ønskes.

Historien om legendariske Stanley går helt tilbage til 1913, hvor William Stanley Jr. opfandt en termoflaske, som med brug af et vacuum mellem to stålvægge satte helt nye standarder for termoflaskernes isolerende egenskaber. Og denne opfindelse, som altså er over 100 år gammel, er stadig den bedste konstruktion, der findes, og den anvendes derfor af alle de førende producenter på markedet.

Med modsat alle andre termoflasker, er Stanleys modeller blevet ikoniske. Og de bruges af alle og til alle mulige formål, lige fra almindeligt hverdagsbrug til de krævende ture i det fri.

Generationer efter generationer har anvendt de karakteristiske grønne flasker, som godt nok ikke er helt så lette som så mange andre, men til gengæld er de bomstærke! Og det unikke design med den hamrede ståloverflade er kendt og elsket af mange.

Passer i din kopholder i bilen:-)
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Stanley Mountain Action Switchback Mug