Stanley Master Vacuum Bottle 0,7 ltr.

579,00 DKK.
På lager
SKU
6939236335515

Den ultimative perfekte termokande.

Stanley Master Vacuum Bottle 0,7 liter Thermokande er lavet til ”The toughest of the tough”, og til dem de ønsker maksimum holdbarhed og ydeevne fra den nye QuadVacTM teknologi. Derudover byder Stanley Master Vacuum termokanden på et mere moderne og enkelt design.

Stanley QuadVacTM 4-vægs isoleringskonstruktion er udviklet til at skabe den termokande med bedst isolering og i kombination med det stærke 18/8 rustefrie stål betydet det at kanden kan holde væske varmt i op til 27 timer. Stanley Master Vacuum Bottle 0,7 liter har på toppen et kraftigt skruelåg og en kop der kan holde væske varmt i op til 20 minutter.   

For at opnå den bedste varmeisolering anbefales det at varme det indvendige stål op ved eksempelvis at lade kanden stå 10 minutter med kogende vand inden den varme væske hældes i.     

Stanley Master Serie

Stanley Master Serie er en nyhed bygget  og udviklet med henblik på professionelt brug og til dem der vil have det bedste uden at gå på kompromis med kvaliteten. Den nye Master Serie byder på en helt ny 4-lags isoleringskonstruktion, som sætter nye standarter for hvor lang tid en termokande kan holde væske varmt. Alt sammen bygget på over 100 års erfaring fremstille det bedste af det bedste i et design der oser af kvalitet. 

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Stanley Master Vacuum Bottle 0,7 ltr.