Altid Returlabel ved fragt med GLS
Fragtfrit ved køb pä 300 kr. ved levering med GLS
Lagervarer leveres lynhurtigt - 1-2 dages levering

Growers Cup Red Tea - Sweet Sea Buckthorn

Behagelig luksus når du er på tur
Varenummer: 5710129701751
12,00 kr

Ved ordre inden kl. 12 sendes varen samme dag. Læs mere...

Fri fragt ved køb over DKK 300,- med GLS
Fri fragt ved køb over DKK 999,- med PostNord

60 dages fuld returret.

Kontakt os for mere information!

Detaljer
Detaljer

Tebryggeren fra Grower's Cup

TEBRYGGEREN – morgendagens ”tekande”. Tebryggeren tilbyder den travle tedrikker en ny og speciel "tekande”-oplevelse. Teen er kombineret i et udvalg af nogle fantastiske helbladede teer med det patenterede filterbrygningssystem, som kan levere et perfekt ekstrakt. Du vil således kunne opleve en rig smagsvariation samtidig med, at du kan nyde en ”ren” og afbalanceret kop te.

Denne økologiske Rooibos er en særdeles velsmagende og interessant rød te. Den har den normale intense smag som kendetegner Rooibos rød te. Alligevel præsenterer den sig med en frugtagtig sød smag i en fin harmonisk balance.

Rooibos-te fra Sydafrika og grøn te fra Indien. Rooibos-teen passer perfekt sammen med appelsin, æble, hyldebær og havtornbær – med en smule lakridsrod og røde kornblomster. Smagen er karakteristisk, men på en behagelig og rund måde med bærsmag og en eftersmag af lakridsrod. En meget interessant og dejlig kop te med en god balance.

Guderale Estate er den anden største te-farm i Kanan Devan Hills Plantagen. Den ligger i 1670 meters højde øst for Munnar. Teen er en sammenblanding af de tre huse Arivikad, Guderale og Devikulam, som ligger spredt ud over et 5027 hektar stort område og består af 13 afdelinger.

Ligesom mange andre plantager i højlandet har den en interessant historie. Den er den første plantage i højlandet og blev etableret af AW Turner i 1878 med hjælp af tamilske arbejdere. Den første farm i plantagen var Cinchona og i starten blev der slet ikke dyrket te. Det startede de dog på i år 1900, hvor te blev plantet for første gang i plantagen.


Et godt tip: Tebryggeren er i princippet velegnet til at brygge på flere gange. Teen skal blot trække lidt længere anden gang. Tebryggeren kan også genanvendes ved at tømme og skylle den, hvorefter den kan genfyldes med egne favorit-teer.

Bedømmelser
Indsend din bedømmelse

Kun registrerede brugere kan skrive bedømmelser. Log ind eller registrer

Tags på produkter
Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.