Altid Returlabel ved fragt med GLS
Fragtfrit ved køb pä 300 kr. ved levering med GLS
Lagervarer leveres lynhurtigt - 1-2 dages levering

Growers Cup Herbal Tea (Urte te)

Behagelig luksus når du er på tur
Varenummer: 5710129701997
12,00 kr

Ved ordre inden kl. 12 sendes varen samme dag. Læs mere...

Fri fragt ved køb over DKK 300,- med GLS
Fri fragt ved køb over DKK 999,- med PostNord

60 dages fuld returret.

Kontakt os for mere information!

Detaljer
Detaljer

TEBRYGGEREN – morgendagens ”tekande”. Tebryggeren tilbyder den travle tedrikker en ny og speciel "tekande”-oplevelse. Teen er kombineret i et udvalg af nogle fantastiske helbladede teer med det patenterede filterbrygningssystem, som kan levere et perfekt ekstrakt. Du vil således kunne opleve en rig smagsvariation samtidig med, at du kan nyde en ”ren” og afbalanceret kop te.

Denne utroligt smagfulde te er en infusion af lakrids og bær, og kunne lige så godt ha’ heddet “A lovely bit of everything”. Med æbler, gulerodsflager, solbær, rødbeder, hibiscus, mulleinblomster og naturligvis ikke at forglemme lakridsrod. Dette er i sandhed en rig frugt-te med en frisk underliggende smag af bær og en fantastisk behagelig eftersmag af lakrids.

Urtete – også kaldet “Tisane” – er en bred betegnelse for koffeinfrie drikke, lavet med urter, krydderier eller andre plantemateriale og vand. Derudover at byde på en fremragende smag indtages urtete ofte for deres påståede medicinske fordele.

Lakrids kommer fra roden af Glycyrrhiza glabra og duften af lakridsrod kommer fra en kompleks og varieret kombination af smagsforbindelser. En stor del af sødmen fra lakrids kommer fra stoffet Glycyrrhizin, som har en sødme, der er 30 – 50 gange kraftigere end sukker. Sødmen fra lakrids er meget anderledes end sukker, da den ikke virker så øjeblikkeligt, men meget længere.

Et godt tip: Tebryggeren er i princippet velegnet til at brygge på flere gange. Teen skal blot trække lidt længere anden gang. Tebryggeren kan også genanvendes ved at tømme og skylle den, hvorefter den kan genfyldes med egne favorit-teer.

Apple pieces, carrot flakes, currants, liquorice roots, beetroot, hibiscus, mullein blossoms, flavour.

Bedømmelser
Indsend din bedømmelse

Kun registrerede brugere kan skrive bedømmelser. Log ind eller registrer

Tags på produkter
Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.