Growers Cup Black Tea

12,00 DKK.
På lager
SKU
5710129701843
Behagelig luksus når du er på tur

Tebryggeren fra Grower's Cup

Denne te er en smagfuld sort te med en fin og syrlig smag af kvæde.

Kvæde er en nær slægtning til æbler og pærer og kommer fra Sydvestasien, i lande så som Tyrkiet og Iran. Kvæde vokser dog også på breddegrader så langt nordpå som Skotland.

De gamle grækere brugte kvæde som bryllupsgaver, fordi den betød meget for Afrodite, som i tidernes morgen tog den med til Grækenland fra landene i den østlige del af Middelhavet. Den græske filosof Plutarchos skriver, at de græske brude bed af frugten, for at få et mere behageligt kys inden bryllupsnatten.


Et godt tip: Tebryggeren er i princippet velegnet til at brygge på flere gange. Teen skal blot trække lidt længere anden gang. Tebryggeren kan også genanvendes ved at tømme og skylle den, hvorefter den kan genfyldes med egne favorit-teer.

TEBRYGGEREN – morgendagens ”tekande”. Tebryggeren tilbyder den travle tedrikker en ny og speciel "tekande”-oplevelse. Teen er kombineret i et udvalg af nogle fantastiske helbladede teer med det patenterede filterbrygningssystem, som kan levere et perfekt ekstrakt. Du vil således kunne opleve en rig smagsvariation samtidig med, at du kan nyde en ”ren” og afbalanceret kop te.

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Growers Cup Black Tea