Nikon Prostaff Fieldscope16x48

3.599,00 DKK.
Udsolgt
Lagerførende
SKU
4571137585228

Varen er midlertidig udsolgt. Kontakt os gerne for muligheden for at skaffe varen hjem. Ring på Tlf: +4533361080 eller mail: mail@b-wild.dk.

Letvægts "Teleskopkikkert"

Altid god at have med i rygsækken på bukkejagten hvis man skal op og sidde i et tårn eller en skydestige. Også god at have med på bjergjagt. Letteste teleskopkikkert på markedet. B-wild anbefaler: BEST BUY

Den ultimative brugsklare pakke: Et højtydende Prostaff fieldscope og et kompakt stativ, der ligger perfekt i en slidstærk bæretaske. Linser og prismer med fuld flerlagsbelægning giver knivskarpe billeder med en fantastisk lysstyrke. Det perfekt tilpassede, indbyggede øjestykke med zoom med høj øjeafstand giver kompromisløs komfort. Prostaff fieldscope, der er vandtæt og dugfrit, er dækket af beskyttende gummibeklædning og er designet til intens brug i ethvert terræn. Vejer og fylder betydeligt mindre end Leica/Zeiss/Swarovski fildscope - som er 5-7 gange så dyre og naturligvis kan man heller ikke se bort fra deres fremragende kvalitet. Dog får man meget for pengene ved denne Nikon model som bestemt kan anbefales - ikke mindst udfra brugen på de sidste seks års Alaska ture som B-wild medarbejdere har været på. 

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Nikon Prostaff Fieldscope16x48