Jagt Forbi - Vildtkogebog

299,00 DKK.
På lager
SKU
9788799986408

En virleig flot bog med fremragende opskrifter

JAGT FORBI er resultat af mødet mellem en jæger og en kok, begge

fulde af passion for naturen, vildtet og de gode råvarer.

Bogen forener århundreders traditionsrige vildtretter med det moderne

nordiske køkken og giver læseren et festfyrværkeri af småretter, garniturer,

saucer og fonde. Den er skrevet til både erfarne jægere og almindeligt

dødelige, der ønsker indblik i vildtets utallige anvendelsesmuligheder

i køkkenet, men ikke nødvendigvis har adgang til det friskskudte vildt.

Knæk og bræk og velbekomme!

Klavs Styrbæk er forfatteren og kokken, der står bag bogens opskrifter. Han

driver virksomheden STYRBÆKS, hvor han med stor kreativitet og begejstring har

skabt en gastronomisk legeplads for sig selv og sine gæster. Klavs er også forfatter

til den internationalt prisbelønnede kogebog Mormors mad, ligesom han har

været medforfatter til flere værker om kogekunst/gastrofysik. Han blev i 2008 tildelt

Det Danske Gastronomiske Akademis hædersdiplom for kogekunst.

René Jantzen er idémanden bag JAGT FORBI. Han er indehaver af virksomheden

Uniplate, og ikke mindst er han passioneret jæger og outdoor-menneske med en

særlig glæde ved madlavning under åben himmel.

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Jagt Forbi - Vildtkogebog