Alaska på tværs - Erik B. Jørgensen

300,00 DKK.
Udsolgt
Lagerførende
SKU
9788799657216

Varen er midlertidig udsolgt. Kontakt os gerne for muligheden for at skaffe varen hjem. Ring på Tlf: +4533361080 eller mail: mail@b-wild.dk.

Erik B. Jørgensen drager på eventyr til Alaska. Vildmarken skal opleves, og der skal være tid til at se årstiderne skifte og opleve det fantastiske dyreliv. Der skal også være en lille snert af præstation i det. Derfor beslutter Erik at rejse “Alaska på tværs”, fra den canadiske grænse i øst og ud til havet i vest. Erik vil vandre i bjergene og padle det sidste stykke i en lille packraft. Alt sammen i den nordlige del af Alaska og nord for Polarcirklen i ”The Brooks Range Mountains”.
Allerede fra start bliver Erik udfordret. Det lille fly, der flyver ham ud, kan ikke lande i det uvejsomme terræn ved den canadiske grænse, og Erik bliver i stedet sat af 60 km fra grænsen. Det bliver en hård og uventet start. Oplev Eriks fantastiske tur i Alaskas vildmark med store naturoplevelser og nærkontakt med dyrene, med flere tætte møder med grizzlybjørne. Det bliver en af de vådeste somre i Alaskas minde, hvilket fører til meget vådt terræn og floder der står højt. Det giver Erik ekstra udfordringer undervejs og ved de mange kryds af floder, hvor flere må svømmes. Kom tæt på Erik i denne hudløst ærlige bog, der beskriver den strabadserende tur og de mange uventede møder og oplevelser. Bogen er fyldt med oplevelser, tanker, beskrivelser af rutiner og gode råd og fif. Erik B. Jørgensen er eventyrer og har gennemført en lang række ekspeditioner, men under “Alaska på tværs” får han brug for alle sine erfaringer også fra tiden i Slædepatruljen Sirius og Jægerkorpset. I alt 376 sider. Sendes signeret (Udkommet i maj 2016)
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Alaska på tværs - Erik B. Jørgensen