Gränsfors Vildmarksøkse - BESTSELLER

Special pris 899,00 DKK. Normalpris 999,00 DKK.
På lager
SKU
7391765415004
"This is the shizzel in the wizzel" Det tog os tre år at få denne økse ind i sortimentet. Nu er den her og hvilket smukt stykke værkstøj. En følgesvend for livet.

Gransfors Vildmarks Økse er ubetinget den mest populære økse, som let passer ned i rygsækken.
Øksen er ideel til mindre brænde og kviste opgaver.

- Øksens længde er 34 cm og vejer 0,7 kg.

Der medfølger etui af læder til øksehovedet, samt Gränsfors "Øksebogen" på svensk.


På alle Gränsfors økser er der 20 års garanti på produktfejl.

Stolte smedetraditioner fra Sverige
Siden 1902 har Gränsfors fremstillet økser til brug for både kløvning af brænde, tømmer tilvirkning ved fremstilling af bjælkehytter (såkaldt Timmering på svensk eller Timbering på engelsk) og senest laver Gränsfors nu også ældgamle replika økser fra hele europa gennem de sidste mange hundrede år.

Gränsfors er utrolig seriøse omkring ders håndværk, hvor kun de bedste materialer af stål og træ til fremstilling af de kendte økser benyttes.
Det får man et tydeligt indtryk af, ved nærlæsning af den lille bog "Øksebogen" som medfølger ved ethvert køb af Gränsfors økser.
Heri kan du læse om firmaets historie, valg af økser og vedligeholdelse af disse, opbygning af en rigtig brændestabel, brug af ved/brænde kile, kvistning af træstammer og meget meget mere.

Mere end almindelig skarp
Stålet der benyttes er af så høj kvalitet, at hver en smedet økse fra Gränsfors nærmest kan sammenlignes med et stemmejerns skarphed.
Valget af stål og hele hærdnings- og fremstillingsprocessen giver også øksens skarphed en langt længere levetid end eksempelvis almindelige fabriksfremstillede økser.
Slutteligt i fremstillingsprocessen har smeden indgraveret sine initialer i øksen

Og er du meget tændt på korrekt brug af økser, hvad enten det er til kløvning eller fremstilling af bjælkehytter - ja, så kan du kommer på kursus i alt dette hos Gränsfors.

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Gränsfors Vildmarksøkse - BESTSELLER