Altid Returlabel ved fragt med GLS
Fragtfrit ved køb pä 300 kr. ved levering med GLS
Lagervarer leveres lynhurtigt - 1-2 dages levering
Tilbud

Garmin Alpha 100/T5 GPS

Nyeste i hundesporing!


KUN 1 STK Tilbage til denne skarpe pris


SKYND DIG!

Varenummer: 753759124656
"Denne vare er ikke på lager i øjeblikket. Ring 33361080 eller e-mail til mail@b-wild.dk"

Pris: 6.499,00 kr

Tilbudspris 5.499,00 kr

Ved ordre inden kl. 12 sendes varen samme dag. Læs mere...

Fri fragt ved køb over DKK 300,- med GLS
Fri fragt ved køb over DKK 999,- med PostNord

60 dages fuld returret.

Kontakt os for mere information!

Detaljer
Detaljer

AVANCERET HUNDESPORING
– FLERE HUNDE, BEDRE OVERBLIK OG HØJERE SIKKERHED.

Kvalitet fra Garmin - sporing af op til 20 hunde eller andre jægere op til 14,5 km væk.

Bedre kontrol – via geohegn- og radius-alarm, send lyd- og vibrationssignaler til hunden via T 5-hundesporingshalsbåndet.

Højere sikkerhed – fjernaktiver LED-lysdioden på T 5-hundesporingshalsbåndet, eller tilkald andre jægere via nødalarm på Alpha.

Intuitiv anvendelse - med en højopløselig og lysstærk 7,6 cm 3" farvetouchscreen, der kan betjenes med handsker.

Forudindlæst indhold - topokort over Europa og 1 års gratis abonnement af BirdsEye satellitbilleder medfølger.

Alpha 100 er et uvurderligt værktøj til jagt og hjælper dig med at få den optimale præstation fra dine brugshunde. Enheden ilføjer funktioner, som giver mere kontrol over hunden. Alpha er brugervenlig og giver dig mulighed for at spore hunde i marken med en rækkevidde på op til 14,5 km samt og levere deres nøjagtige position så ofte som hvert 2,5 sekund. Med Alpha kan du spore dine jagtkammerater og sende dem foruddefinerede meddelelser på deres Alpha.

Med flere håndholdte Alpha 100 og T 5-hundesporingshalsbånd kan du finde nøjagtige positioner for op til 20 hunde eller jægere på den store farvetouchscreen, der kan betjenes med handsker. Da Alpha 100 leveres med forudindlæst topokort over Europa, vil du altid kende dine omgivelser.

BEMÆRK AT ALPHA 100 IKKE KAN ANVENDES MED "ÆLDRE" DC-50 HALSBÅND!

SPORING I TOPKLASSE

Du kan overvåge hver enkelt hunds hastighed, afstand samt den retning, den bevæger sig i. Du kan desuden modtage meddelelser, når en hund løber omkring eller "står". En enkelt Alpha 100 kan spore op til 20 hunde eller andre jægere op til en afstand på 14,5 km (med yderligere håndholdte Alpha 100 eller T 5-hundesporingshalsbånd)1. Spor T 5-hundesporingsgalsbånd med en opdateringsfrekvens på op til 2,5 sekunder for mere øjeblikkelig feedback. Den topmonterede GPS-/GLONASS-antenne giver hurtig og pålidelig satellitmodtagelse og den bedste sporingsnøjagtighed selv i krævende i omgivelser.

BEDRE OVERBLIK

Alpha 100 hjælper dig med få mere kontrol under en jagt. Bevar kontrollen, selv når du ikke følger hvert eneste skridt, hunden tager. Geofence og radiusalarmer giver dig mulighed for at kontrollere hundens bevægelser og sende en meddelelse, når en hund forlader eller kommer ind i et foruddefineret område.

Alpha giver dig tilmed mulighed for at "tale" med hunden via vibrations- og lydsignaler på T 5-hundesporingshalsbåndet. Derved kan du guide veltrænede hunde via fjernbetjening. For at få mest muligt ud af T 5's batterilevetid kan du ændre opdateringsfrekvensen fra den håndholdte Alpha, så du hurtigt kan tilpasse dig til ændrede jagtbetingelser. Du kan tilmed nemt se hunde og andre jægere på en tablet eller bærbar pc – du skal blot bruge BaseCamp (Garmin gratis ruteplanlægningssoftware) i BaseStation-tilstand. En praktisk ekstrafunktion er, at du kan starte og stoppe et VIRB actionkamera, som er monteret på din hund, med din håndholdte Alpha enhed via T 5-hundesporingshalsbåndet.

HØJERE SIKKERHED

Ved at oprette geofences under jagt kan du kontrollere, om hundene kommer i nærheden af farlige områder såsom veje eller klipper. Med geofences kan du oprette afspærrede områder og indstille alarmer, når hunden nærmer sig disse områder. Hvis hunden kommer tæt på veje, kan du tænde de lysstærke LED-lysdioder på T 5-hundesporingshalsbåndet for at få bedre synlighed. T 5 kan også indstilles til redningstilstand, så radioen automatisk skifter til en lavere opdateringsfrekvens, hvis batteriopladningen kommer under 25% - på den måde er du sikker på at have yderligere 12 timer til at finde den hund, som er blevet væk. For at give bedre kommunikation mellem jægerne giver Alpha mulighed for at udveksle foruddefinerede meddelelser med andre Alpha enheder, og i tilfælde af fare kan der sendes en nødalarm til alle tilsluttede jægere, som angiver personens aktuelle position og muliggør øjeblikkelig vejledning til denne position.

PLANLÆG DEN NÆSTE JAGT

Få styr på dit næste jagteventyr med Basecamp Garmins gratis ruteplanlægningssoftware, som giver dig mulighed for at se og organisere kort, waypoints, ruter og spor. BaseCamp viser topografiske kortdata, herunder højdekurver og højdeprofiler, i 2D eller 3D på computerskærmen. Programmet kan også overføre et næsten ubegrænset antal satellitbilleder til din enhed, når det kombineres med et BirdsEye Satellite Imagery abonnement.

ROBUST OG HOLDBAR

Garmin enheder er kendt for deres robuste konstruktion til outdoor-brug, og Alpha er et fremragende eksempel på denne kvalitet. Alpha har en 7,6 cm handskevenlig lysstærk farvetouchscreen med fantastisk læsbarhed under alle lysforhold, og det robuste kabinet er vandtæt iht. IPX7 og kan tåle nedsænkning i vand ved et uheld.

T 5-hundesporingshalsbåndet er endnu mere hårdfør, enhedens hardware opfylder de krævende forhold, som et brugshundehalsbånd udsættes for, og hundeenheden er vandtæt til 1 ATM (ned til 10 meter)2 og udstyret med en ekstremt holdbar VHF-antenne af stålwire, som giver sikker betjening selv i den tætteste skov.

1Alpha 100 og Astro 320 fungerer med T 5-hundespotingshalsbånd hver for sig, brugerne kan IKKE spore T 5-hundesporingshalsbånd med en Alpha 100 og Astro 320 samtidig.

2Modstår tryk, der svarer til en dybde ned til 10 meter.

 

FUNKTIONER

Avanceret sporing
Spor op til 20 hunde.
Fra kompasskærmen på Alpha 100 kan du få detaljerede oplysninger om hastighed, retning og afstand for de hunde, du sporer.

Hundestatistik med et øjekast
Få de oplysninger, du altid har brug for, f.eks. din hunds position (i bevægelse eller på stand/i træ), afstand fra Alpha enheden, samlet tilbagelagt afstand, hastighed og opdateringsfrekvens - alt sammen på én skærm.

Hold hunden væk fra fare
Vent ikke, til din hund er faret vild eller i fare, før du tilbagekalder den. Opret virtuelle grænser på dit kort, og få besked, hvis hunden overskrider dit geohegn, så du kan tilbagekalde den med det samme.

Kend dine omgivelser 
Hav fuldt overbik over, hvor dine hunde befinder sig, med BirdsEye Satellite Imagery. Disse detaljerede, geo-kodede luftfotos giver et realistisk fugleperspektiv af veje, parkeringspladser, bygninger og terrænet, herunder trælinjer, søer, floder og bække. De er et fantastisk supplement til de omfattende topografiske kort på din Alpha.

Bedre overblik
Få kontakt med din hund, og "tal" med den via lyd og vibrationer. Velrænede hunde kan guides og tilbagekaldes via fjernbetjening med denne nye funktion

Hold kontakten med dine venner
Vid, hvor de andre jægere i din gruppe er. Indstil din Alpha til at vise ikke alene hundene i din gruppe, men også de andre håndholdte Alpha enheder (op til 20 T 5 eller Alpha enheder. Ikke kompatible med Astro).

PROFESSIONEL SPORING, PROFESSIONAL TRÆNING

7,6 cm farvetouchscreen, som kan betjenes med handsker på

Forudindlæst topokort over Europa

Elektronisk kompas

Trykhøjdemåler

Positionsrapportering med forudindstillet meddelelsesfunktion

 

Udseende og ydeevne:
Fysiske mål 6,4 x 16,5 x 3,8 cm
Displaystørrelse, BxH 3,8 x 6,3 cm, 7,6 cm diagonalt
Displayopløsning, WxH 200 x 400 pixel
Skærmtype Transflektiv 65K TFT-farvetouchscreen
Vægt 250 g med standardantenne og batteri
Batteri Genopladeligt litiumion (medfølger)
Batterilevetid Op til 20 timer (Alpha 100)
Vandklassificering IPX7
Kan flyde Nej
Meget følsom modtager Ja
Grænseflade USB

 

Kort og hukommelse:
Konturkort Ja
Forudindlæste kort Ja (topografisk)
Kort kan tilføjes Ja
Indbygget hukommelse 8.0 GB (uden forudindlæst kortmateriale)
Accepterer datakort microSD™ kort (medfølger ikke)
Waypoints/favoritter/positioner 4000
Ruter 200
Spor log 10.000 punkter; 200 gemte ruter

 

Funktioner og fordele:
Automatisk ruteberegning (sving-for-sving-ruter på veje) Ja (med flere kort over detaljerede veje (ekstraudstyr))
Elektronisk kompas Ja (hældningskompensation, 3-akse)
Touchscreen Ja
Barometerhøjdemåler Ja
Kamera Nej
God til geocaching Nej
Kompatible brugerdefinerede kort Ja
Jagt/fiskekalender Ja
Oplysninger om sol og måne Ja
Areal beregning Ja
Brugerdefinerede interessepunkter (ekstra interessepunkter kan tilføjes) Ja
Enhed-til-enhed-overførsel (deler data trådløst med lignende enheder) Ja
Galleri Nej
Kompatibel med Garmin Connect™ (online-fællesskab, hvor man kan analysere, kategorisere og dele data) Ja
Ekstra Rækkevidde: op til 14,5 km (afhængig af terræn). Frekvensbånd: T 5 er udelukkende kompatibel med Alpha™ 100 og Astro® 320. T 5 kan konfigureres til betjening med en af de håndholdte enheder, men kan ikke spores samtidig med både Alpha 100 og Astro 320.
Sporer op til 20 hunde (T 5) og jagtkammerater (Alpha 100) samtidig

 

T 5-HUNDESPORINGSHALSBÅND

Dette hårdføre, vandtætte¹ og vejrbestandige halsbånd leveres med en højfølsom, topmonteret GPS- og GLONASS-aktiveret modtager samt LED-signallys, som aktiveres fra Alpha® 100 og Astro® 320. LED-lysene kan ses i svag belysning og om natten - på op til 100 meters afstand.

Hundesporingshalsbåndet følger med din hund, uanset hvor den løber hen - op til 14,5 km væk. Når T 5 sælges separat, leveres de med et 2,5 4 cm bred gul thalsbånd. Udskiftningsremme kan fås i flere farver (sælges separat).

¹Vandtæt ned til 10 m

UDSEENDE OG YDEEVNE

Enhedens mål (B x H x D): 7,8 x 4,45 x 4,69 cm

Vægt: 188,0 g for transmitter og antenne, 265,0 g samlet vægt

Batterilevetid: 20-40 timer

Batteritype: Genopladeligt litiumionbatteri, kan udskiftes af brugeren

Grænseflade: USB

Vandklassificering: 1 ATM (ned til 10 meter)

Højfølsom GPS/GLONASS modtager: Ja

GPS-antenne: top, orange

Vibration/tone: Ja

LED-signallys: Ja

Frekvensbånd: VHF (T 5 er kun kompatible med Alpha™ 100 og Astro® 320. T 5 kan konfigureres til betjening med en af de håndholdte enheder, men de kan ikke spores samtidig med både Alpha 100 og Astro 320)

Redningstilstand: Ja

Udskiftelige halsbåndsremme: Ja

Halsbånd, bredde: 2,54 cm

 

I KASSEN: ALPHA 100 OG T 5-HUNDESPORINGSHALSBÅND

Håndholdt Alpha 100

Genopladeligt litiumionbatteri

T 5-hundesporingshalsbånd med genopladeligt litiumionbatteri

2,54 cm gult halsbånd

Bælteclips

12,7 cm standardantenne og 33 cm antenne med udvidet rækkevidde (Alpha)

47 cm standardantenne og 57 cm antenne med udvidet rækkevidde (T 5)

Opladerclips

Delt adapterkabel

AC-adapter

Strømkabel til bil

USB-kabel

Robust taske

Dokumentation

 

VIGTIGE OPLYSNINGER

Brugen af DC 50, T 5, Alpha og Astro er underlagt frekvenslicenskrav, som varierer afhængig af det land, hvor produktet bruges. De radiokommunikationsfrekvenser, der anvendes til de amerikanske modeller af Alpha/Astro/DC 50/T 5 produkterne, er ikke godkendt til brug i Europa. For at sikre overholdelse af lokal lovgivning vil radiofunktionen, som muliggør kommunikation mellem amerikanske hundehalsbåndsprodukter og den håndholdte enhed, være deaktiveret, så den ikke kan bruges i Europa.

Brug af dette udstyr i Danmark kræver, at du indhenter en licens hos de lokale myndigheder. Du skal ansøge om denne licens, der medfører ekstraudgifter, som du selv skal dække. Du kan også risikere yderligere sanktioner fra de lokale myndigheder for uautoriseret brug.

Bedømmelser
Indsend din bedømmelse

Kun registrerede brugere kan skrive bedømmelser. Log ind eller registrer

Tags på produkter
Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.