Fjällräven Vindsæk 3

Tilbudspris 699,00 DKK. Normalpris 1.199,00 DKK.
Udsolgt
Lagerførende
SKU
7323450207380

Varen er midlertidig udsolgt. Kontakt os gerne for muligheden for at skaffe varen hjem. Ring på Tlf: +4533361080 eller mail: mail@b-wild.dk.

Let vindslag, som giver hurtigt ly for regn, sne og vind. Vindslaget yder transportabel beskyttelse mod stormvinde, særligt hvis snedybden er minimal, og det ikke er muligt at grave sig ned. Det er et must til vinterture, men kan også bruges om sommeren, når du har brug for læ under spise- og hvilepauser. Vindslaget er lavet af stærkt 40D TripleRip-letvægtsnylon. Farven er UN Blue, som er meget synlig i terrænet hele året rundt, og der er reflekser på begge sider. Vindslaget kan fastgøres til brugeren med en karabinhage, så det ikke blæser væk i kraftig vind. Det er forsynet med tre separate lynlåse, der kan bruges til at lukke frisk luft ind eller som hovedåbninger. Vindslaget har plads til tre personer. Det kan pakkes ned i sin egen lomme.

Let vindslag til tre personer i stærkt ripstop-nylon, som holder vind, sne og regn ude. Vindslaget er forsynet med tre ventilationslynlåse, reflekser og karabinhage.

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Fjällräven Vindsæk 3