Fjällräven Keb Bukser Lang version

1.499,00 DKK. Normalpris 1.799,00 DKK.
På lager
SKU
config-product-19
Special pris 1.499,00 DKK. Normalpris 1.799,00 DKK.

BESTSELLER - B-WILD ANBEFALER - BEST BUY

De mest gennemførte bukser - prisvindende - med udluftning til benene.

FÅ TILBAGE

Vi bestiller ALLE modeller og størrelser hjem med et smil! Ring 33361080 eller skriv på mail@b-wild.dk

Vi prismatcher i de fleste tilfælde. Ønsker du et godt tilbud er du altid velkommen til at henvende dig. Mail: mail@b-wild.dk eller tlf: 33361080 

Teknisk avancerede vandrebukser med optimeret pasform og nøje gennemarbejdede detaljer. Tænkt til vandring, hvor bevægelsesfrihed er mindst lige så vigtig som slidstyrke og beskyttelse mod skarpe sten med mere. Derfor er for eksempel bag og knæ formsyede med ekstra stærk søm bagpå. Og derfor har bukserne slidstærkt G-1000 Eco på bagen, benenes forside, over knæene og forneden på benenes inderside, hvor de desuden er forstærket med dobbelt stof for at modstå slitage fra vandrestøvlerne. Den indvendige søm er fjernet og udskiftet med et helt stykke for at mindske slitagen. En ventilationsåbning med lynlås fra knæ til hofte og en langs læggene slipper overskudsvarmen ud. Selv slidsen er forlænget med en ekstra ventilationsmulighed. To benlommer, den ene med lynlås, den anden med lommeklap og indvendig netlomme til småting. Højt placerede håndlommer holder indholdet på plads, selv når du sidder ned. Remjustering med spænde i benafslutningen og krog, som kan fastgøres i vandrestøvlen eller -skoene.

OBS: 80-90% passer Long versionen af Keb - men har du korte ben er Regular udgaven bestemt at foretrække. Regular versionen er 5 cm. kortere end long versionen.

 

Størrelsesguide:

(Dette er ca. størrelser baseret på Jeans str.(Tommer) i forhold til Fjællrævens størrelse. I ca. 90% af tilfældene passer denne skala.)

Str. 29" = str. 44

Str. 30"-31" = str. 46

Str. 32" = str. 48

Str. 33"-34 = str. 50

Str. 36" = str. 52

Str. 37" = str. 54

Str. 38"-39" = str. 56

Str. 40" = str. 58 

 

 • Concept: Trekking/Jagt
 • Forbrugermateriale: G-1000
 • Yderstof: G-1000® Eco: 65% polyester, 35% cotton
 • Pasform: Regular Fit
 • Vægt: 504 g in size 48
 • Benafslutninger: Fixed lenght
 • Knivlomme: Yes
 • Kortlomme: Yes
 • Bentype: Full Leg
 • Forstærkninger: Yes
 • Anatomisk formede knæ: Yes

 

Anmeldelse af Keb bukser i Opdag Verden;

G-1000 behøver næppe den store præsentation, men hvad sker der, når det legendariske materiale kombineres med stretch-materialer? Vi har haft de prisvindende Fjällräven Keb Trousers under luppen.

Når man vandrer eller går på jagt, er ordentlig bevægelsesfrihed helt essentielt. Samtidig ønsker man naturligvis også at beskytte sig mod elementerne, og her er Keb Trousers helt fantastiske. Der er stretch de helt rigtige steder; rundt i livet, øverst på låret, en kile mellem benene samt på baglåret. Samtidig er bukserne forstærket med et ekstra lag G-1000 Eco på knæ og ved anklerne for at modstå slid fra vandrestøvlerne samt skarpe sten og klipper. Denne kombination giver dig en hårdfør beskyttelse mod elementerne, men de er behagelige og giver en overraskende god bevægelsesfrihed.

Bukserne har formsyede knæ og har faktisk et relativt smalt snit. Måske det skyldes, at bukserne er ret store i størrelsen – jeg måtte gå en størrelse ned end normalt. Men det betyder faktisk bare, at bukserne får en endnu bedre pasform, hvor man ikke har følelsen af, at de flagrer.

Som på andre af Fjällrävens vandrebukser har man på Keb Trousers også fravalgt baglommer, og det synes jeg er en rigtig fin prioritering. Derimod findes der to højt placerede stiklommer, der er godt dybe (ned til midt på låret), så du ikke mister indholdet, når du sidder ned. Samtidig findes der to frontlommer på låret, som begge kan lukkes med knapper. Den venstre lomme har også en lynlåslukning. Samlet set giver lommerne rig mulighed for at holde styr på dine småting, og samtidig er lårlommerne store nok til at kunne rumme en GPS, telefon og lignende.

Selvom Keb Trousers er en hårdkogt rustning, så er der sørget for, at du kan slippe af med varmen. Stretch-materialet ånder rigtig godt, og samtidig kan du lufte ud via de fire ventilationsåbninger: To langs låret fra hoften og ned til knæet, og to ved læggene, som kan give ekstra luft til støvlerne. Jeg testede Keb Trousers blandt andet med gamacher, og der var det fantastisk at kunne rulle gamacherne lidt ned og så åbne op for ventilationen i læggen for frisk luft – det fungerede godt.

Nederst på buksebenene er der elastiske remme og en snøre med krog, så bukserne kan slutte helt tæt til støvlerne. Det fungerer ok, men hvis du skal ud i sne, mudder eller krydsning af vandløb, så kan det ikke erstatte gamacher.

Keb Trousers vejer 504 gram i en størrelse 48, hvilket er en anelse mindre end de klassiske Greenland Trousers, og det skyldes primært stretch-materialets lave vægt. Alt i alt er det et par hårdkogte vandrebukser, der kan bruges året rundt. Bukserne fås også i en kvindemodel.

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Fjällräven Keb Bukser Lang version