Fjällräven Drev Jakke Til Herrer

2.199,00 DKK. Normalpris 2.999,00 DKK.
På lager
SKU
bw-00000909
Smidig jakke til jagt med bevægelse i blødt G-1000 Silent med vandtæt for på udsatte steder. Aftagelig hætte og mange praktiske lommer. BESTSELLER - B-WILD ANBEFALER - BEST BUY

Smidig jakke til jagt med bevægelse. Syet i vind- og vandafvisende G-1000 Silent og delvist foret med Hydratic for at give beskyttelse mod væde på udsatte partier (skuldre, hætte og dele af ærmerne) samtidig med, at materialet ellers lukker meget kropsfugt ud. Aftagelig justerbar hætte, formsyede ærmer og ventilationsåbninger i siden. To håndlommer med plads til ammunition og to skråtstillede brystlommer med plads til GPS eller hundepejl. Desuden findes der en clip-on fastgørelse til radio, en stor ryglomme med tovejslynlås, napoleon-lomme og indvendig netlomme. Tovejs lynlås i jakkeåbningen og beskyttelsesklap med trykknapper. Lynlåsjustering forneden og velcro i ærmeafslutningen.

En rigtig god all-round jakke der passer godt til erfaren jæger som nyjæger. Har en rigtig god pasform, er mere faconsyet end mange af de andre jagtjakken.

Farven på jakken i videoen snyder lidt og er ikke den rigtige. Farven på billedet er den rigtige. B-wild BESTSELLER

 

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Fjällräven Drev Jakke Til Herrer