Fjællræven Barents Parka Women

Special pris 3.199,00 DKK. Normalpris 3.999,00 DKK.
Udsolgt
SKU
config-product-1222

Varen er midlertidig udsolgt. Kontakt os gerne for muligheden for at skaffe varen hjem. Ring på Tlf: +4533361080 eller mail: mail@b-wild.dk.

Special pris 3.199,00 DKK. Normalpris 3.999,00 DKK.

FÅ TILBAGE!

Er du træt af at fryse? Dette er B-wild bedste anbefaling til en rigtg varm jakke.

Vi bestiller ALLE modeller og størrelser hjem med et smil! Ring 33361080 eller skriv på mail@b-wild.dk

 

Denne jakke er ikke til jagtbrug men er derimod den bedste vinterjakke på markedet - efter B-wilds mening. Den er super enkel, slidstærk og endnu pænere hvis man tager pelskraven af. For dem som er træt af at fryse er dette den ideelle jakke - skynd dig, der er få tilbage.  

INFO:

Lang, slidstærk vinterparka til vekslende vintre, hvor tøvejr skifter med slud og sne. Robust Supreme Microloft-fyld giver skøn varme, men Barents Parka Women har mindre isolering end vores varmeste vinterjakker for også at fungere, når temperaturen ligger omkring nul grader. Ydermaterialet er G-1000 Original med forstærkninger i G-1000 HeavyDuty og en Hydratic-membran, som holder vand ude.
Den regulære hætte har en aftagelig kant i imiteret pels, som giver ekstra beskyttelse mod snefog. Mange lommer giver praktisk opbevaring som de to lodrette på brystet til kort, telefon eller buskort, og læglommerne forneden rummer både vanter og forfrosne hænder. Der er desuden en skjult napoleon-lomme og to indvendige lommer. 
Snorejustering forneden og lang tovejs lynlås med beskyttelsesklap og trykknapper Ærmeafslutningen justeres med velcro.
Klassisk snit og robust materiale gør, at Barents Parka Women fungerer både til hverdag og til udeliv – uden at man behøver at bekymre sig om styrtregn blandet med sne.

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Fjællræven Barents Parka Women