Fjällräven Anorak No. 8 Herre

2.999,00 DKK. Normalpris 3.799,00 DKK.
På lager
SKU
bw-00001121

Avanceret anorak til krævende ture året rundt. Syet i G-1000 Eco og G-1000 HeavyDuty med tilpasningsegnet stormhætte, god ekstra ventilation og praktiske lommer.

Tilbage melding fra kunder der har købt denne anorak: "DEN BEDSTE"

Anorak No. 8 er skabt til at klare hårde forhold i skov og fjeld, året rundt. Hætten kan justeres, så den sidder perfekt omkring hovedet, og en skyggekonstruktion gør, at du kan folde skyggen tilbage i to trin - afhængigt af, om du vil have maksimal vindbeskyttelse eller større udsyn fra siderne. Når den er foldet ned, danner hætten en høj krave, der varmer langt op ad hals og nakke. I varmere vejr kan lynlåsen foran åbnes, og kilen i åbningen knappes op og foldes ud til siden for at slippe overskudsvarme ud. Også i anorakkens sider sidder der lange lynlåse, som kan åbnes for at give ventilation og til nem på- og afklædning. Den store kængurulomme foran kan nås oppefra og fra siderne. En lynlås på ryggen regulerer taljevidden og endnu en lynlås foran justerer vidden i den nederste kant. Knappekant i ærmeafslutningen. Anorakken er syet i vind- og vandafvisende G-1000 Eco i genanvendt polyester og økologisk bomuld, med ekstra kraftig G-1000 HeavyDuty på skuldre, ærmer og i det forlængede stykke i lænden. Materiale og detaljer er valgt til at minimere påvirkningen af miljøet - for eksempel er de fleste læderdetaljer fremstillet af anvendt overskud - og for at det skal være enkelt at udskifte udsatte dele efter flere års anvendelse.

"Vel nok den mest gennemførte Anorak der er lavet nogensinde".

Hvis Anorakken er udsolgt eller du ønsker en anden farve er du velkommmen til at tage kontakt til butikken. Vi bestiller den gerne hjem til dig. Kontakt os via mail på: mail@b-wild.dk eller ring Tlf: 33361080.

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Fjällräven Anorak No. 8 Herre