Fjällräven Abisko Friluft 35 Women

Tilbudspris 1.399,00 DKK. Normalpris 1.599,00 DKK.
Udsolgt
Lagerførende
SKU
7323450490164

Varen er midlertidig udsolgt. Kontakt os gerne for muligheden for at skaffe varen hjem. Ring på Tlf: +4533361080 eller mail: mail@b-wild.dk.

Den lækre Abisko Friluft rygsæk til kvinder.

Slidstærk letvægtsrygsæk med fantastisk ventilation og fortræffelig bærekomfort – perfekt til vandring i varme/fugtige klimaer. Bæresystemet er designet til mænd: let og stabil med en fast ryglængde samt ergonomiske skulderstropper og et støttende hoftebælte med ventilerende netmateriale.

Aluminiumsrammen og bagsiden i netmateriale lader luften cirkulere frit om ryggen. Det meste af stoffet er G-1000 Eco, som er lavet af genbrugspolyester og økologisk bomuld, mens bunden er lavet af vandtæt polyamid til ekstra beskyttelse mod fugt, når du sætter rygsækken på jorden. Opbevaring er gennemtænkt med et stort hovedrum med topåbning, stor forlomme og sidelommer, der kan udvides. Hovedrummet har også lynlåse, der åbner hele forpanelet, så der er nem adgang til indholdet. Det øverste låg kan løftes og har to lommer, og der er to yderligere lommer på hoftebæltet til snacks, solcreme og andre små genstande. En strop og elastisk snøre lader dig fastgøre en vandrestav/isøkse foran.

Rygsækken kan også udstyres med et væskesystem (ikke inkluderet) med en lomme til vandbeholder og en åbning til et drikkerør. Regnslag inkluderet. Volumen: 35 liter.

Højde: 65 cm
Bredde: 32 cm
Dybde: 27 cm
Justerbar ryglængde: Nej
Min. ryglængde: 45 cm
Maks. ryglængde: 49 cm
Volumen: 35 l
Vægt: 1550 g

Bæresystem: Luftventilation
Bryststrop: Ja
Hoftebælte: Ja
Klap: Aftageligt toplåg
Topåbning: Ja
Snelukning: Ja
Detaljer ved udstyr: Holder til isøkse eller vandrestave, Sidelommer, der kan udvides, Sidekompressionsstropper
Kompatibel med væskesystem: Ja
Regndække: Ja

 

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Fjällräven Abisko Friluft 35 Women