B-Wild - Jagtbutik i København

København har mange ting og byde på, og når det kommer til shopping, er det hjertet af Norden. Det kommer til glæde for alle jægere, der leder efter en butik, som ved hvad de snakker om, og som har et udvalg, der dækker behovet hos selv de mest kræsne jægere. Her finder du nemlig den jagtbutik i København, der har alle de førende mærker, nemlig B-Wild.

B-Wild er en jagtbutik i København, som igennem årene har tilegnet sig enorm viden, og som nøje har udvalgt de mærker i verden, som er førende på lige netop jagtfronten.

Det gælder bl.a. mærker som amerikanske Sitka, New Zealandske Swazi og Østrigske Carinthia. Dette er blot nogle af de få mærker du kan finde, i butikken der kan tilbyde dig alt fra jakker og bukser, til jagtgrej som rygsække/tasker, holdere, flasker, telte og meget mere.

Butikken er placeret på Rosengården 12, lige ved siden af Nørreport, og ligger dermed placeret lige i hjertet af København.

                                    

Butikken:

B-Wild er som nævnt den førende jagtbutik i København. Vi har i løbet af de sidste mange år tilegnet os, samt udviklet, et helt fantastisk udvalg, som på baggrund af samarbejder med eksperter på området, er blevet skræddersyet til den moderne jæger, der ikke vil gå på kompromis med kvalitet.

Bag butikken står Claus Ballisager, der selv har jaget over hele verden, og som ved alt der er at vide om jagt. Det betyder også at du er sikret en service og en viden, der er i en klasse for sig selv, hvis du kommer ind i vores butik.

Butikken er placeret på Rosengården 12 i København, og det giver dig hurtig adgang til bl.a. Rundetårnet og Strøget. B-Wild butikken er placeret 80 meter fra Kultorvet, 250 meter fra Nørreport station og 200 meter fra Rundetårn. Der er desuden gode muligheder for parkering, med over 500 parkeringspladser under Israels plads.

 

 Udvalget:

Udvalget er bestående af et hav af forskellige varer. Selvom det er lavet til jægeren der kun vil have det bedste, så får du i vores butik også et hav af produkter, som kan bruges til det mere gængse udendørsliv, og som vil kunne gøre din telttur eller eksempelvis festival mere komfortabel.

Til jægerne der ved hvad de vil have, er vi også stolte over at kunne tilbyde mærker, som er førende når det kommer til kombinationen af, hvad der teknologisk er muligt, og hvad der funktionelt er krævet.

Du får eksempelvis ene gennemtestede mærker som Sitka amerikansk elitetøj, der kombinere de nyeste GoreTex teknologier, mens du med mærker som Meindl får støvler der ikke kan matches på kvalitet. Når du kombinere det med knive fra Helle og Fällkniven, udstyr fra Stanley og mange andre, så kan du med ro i maven besøge vores butik, velvidende at du går derfra med alt du behøver på jagtturen.