Real Turmat Chili Con Carne

89,00 DKK.
På lager
SKU
7036480052164

Et festmåltid - hvis man er til Chili con carne.

Anbefales at medbringe på primitive jagtture, alle typer af vandreture og shelterture. Tilsæt blot varmt vand og vent i 8 minutter så har du et fremragende måltid der fylder dine muskler med fornyet energi til næste dags anstrengelser.

Disse måltider er selvfølgelig ideelle at medbringe på tur hvor vægten er afgørende da måltiderne er med til at nedbringe vægten på din rygsæk. De er også gode at medbringe hvis du skal på krævende jagt i udlandet hvor den står på primitiv madlavning og hvor indholdet af guidernes mad kan være tvivlsom. Fx. hvis du skal på bjergjagt i Kirgisistan, Rumænien, Nepal eller primitiv jagt i Afrika så er disse måltider garanti for at du får noget energi så du kan klare turen. Især morgenmåltiderne med müsli er gode at medbringe og får du ikke lige skudt noget som du kan spise er aftenmåltiderne også gode at have med. Man blir sgu så træt af kogt fårehoved efter tre dage:-)

 

Chili Con Carne er en lækker portion ekspeditionsmad med masser af smag og energi. 
Real Turmat udemærker sig ved den meget nemme tilberedning, lave vægt høje energiindhold og meget lækre smag. Retten er ideel at have med på tur da den kræver et minimum af redskaber og tilberedning. Der skal bare tilsættes kogende vand til posen og efter den har trukket 5 minutter er den færdig. Resultatet bliver bedste hvis retten spises direkte af posen, da den holder bedst på varmen. 

 

I den senste test i Opdag Verden vandt Real Turmat i test som de mest velsmagendes frysetørrede retter. De er en anelse dyrere end andre frysetørrede retter men hvis man kombinerer med andre mærker bliver det billigere - vi anbefaler at man medbringer 50% real Turmat og resten af andre mærker.

REALs retter er varierede og velsmagende, og verdens nok bedste tur mad.

Hemmeligheden bag dette er simpel – der bruges hovedsageligt friske norske råvarer, og retten tilberedes – i modsætning til de fleste alternativer - helt inden frysetørringen. Læg der til REALs egenudviklede tørreproces, som sammen med en pose i høj kvalitet, bedre bevarer rettens naturlige smag, aroma, udsende og næringsværdi.

Allergenersoya.

 

Vægt: 160 g.

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Real Turmat Chili Con Carne