DK WAI - Lokkekald til Gåsejagt - Greylag Buster Easy - Grågæs

378,00 DKK.
Udsolgt
Lagerførende
SKU
5443325443654

Varen er midlertidig udsolgt. Kontakt os gerne for muligheden for at skaffe varen hjem. Ring på Tlf: +4533361080 eller mail: mail@b-wild.dk.

Claus fra B-Wild

Har du brug for hjælp?

Ring til os på tlf. 33 36 10 80 eller skriv til os på

mail@b-wild.dk - vi står klar til at hjælpe dig.

  • 1-2 dages levering på lagervarer
  • Fysisk butik i København K

DET VIRKER!

Nemmere at bruge end Greylag Hammer

 

Vejledning:

I dette kald skal du ikke bruge samme mængde luft for at få toner ud af kaldet, faktisk skal du ikke puste for hårdt, da bladet da vil lukke i.

Du skal stadig forsøge IKKE KUN at puste i kaldet, for jo mere lyd du sætter i kaldet sammen med luft, jo bedre bliver lyden, ligesom med GH/GB.

Prøv at:
  • Stå op når du træner.

 

  • Brug dine mavemuskler, de samme du bruger når du hoster (Prøv at host og mærk efter – Du bruger maven, der kommer lyd og luft ud sammen – Det er det du skal gøre i kaldet).

 

  •  Sig eks. “Døøøøøhh” eller “Høøøøhh” og mærk efter om der kommer luft ud sammen med disse lyde. (Du kan i teorien bruge den lyd der passer dig bedst, det behøver ikke at være “Døøh ” eller Høøh” – Du skal blot frembringe en dyb tone med raslen)

 

  • Gør det ondt i halsen når du træner, gør du det rigtigt – det stopper dog efter lidt tid ! Det er fordi du skal bruge din hals og stemmebånd på en måde du ikke bruger så ofte, derfor vil det virke lidt generende i starten.

 

  • En god ide er at starte med at øve dig på de to toner hver for sig, gerne den dybe først – Med lad være med at forsøge at sætte tonerne sammen i første omgang. Du skal først have styr på dem hver for sig, derefter kan du forsøge at sætte dem sammen.

 

  • Øv dig på jagt, det er det bedste sted at øve sig, da de fleste glemmer alt om hvordan man nu skulle gøre, når du ser gæs i luften. Når gæssene er langt ude så kald alt du kan, hører du dem svare, så forsøg at efterligne deres lyde, kommer de tæt på, så pas på med de høje toner, da de forkerte sammensætninger kan være advarsels kald. To eller flere høje toner efter hinanden er advarselskrig fra grågåsen, så pas på med dem. 

 

  • Husk at du altid kan ringe til os for vejledning med kaldene. Du kan også aftale en tid at komme forbi, når det passer ind i vores program, så sætter vi gerne 5 min. af til at lytte og vejlede. (Stefanie 29 10 90 60 – Dennis 22 44 18 69) 

 

OBS:

Det er vigtig du IKKE tager “indmaden” ud af kaldet eller forsøger at omtune, da dette vil ødelægge tuningen af kaldet og med det samme påvirke lyden.

(Det betyder ikke at kaldet er gået i stykker, men det skal sendes til os, så vi(DK Wai) kan tune kaldet igen).

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:DK WAI - Lokkekald til Gåsejagt - Greylag Buster Easy - Grågæs