Deer Stalker Camo waist pack

Tilbudspris 699,00 DKK. Normalpris 799,00 DKK.
På lager
SKU
5714733556363

Deer Stalker camo-bæltetasken er en superpraktisk måde til at have forskellige nødvendigheder med på dine jagter: Bæltetasken er ikke i vejen, som en rygsæk kan være det, men kan let indeholde et regnsæt, mad og drikke, dine forskellige ting til at brække vildtet med eller andet, du gerne vil have med dig.

Deer Stalker camo-bæltetasken er lavet i et meget lydsvagt tricotmateriale, så du kan pürsche lydløst med den.

Derudover indeholder den en række rum i forskellige størrelser med lynlåse, så du let kan organisere dine forskellige ting og have dem ved hånden, når du får brug for dem, i modsætning til at skulle grave dem frem fra en rygsæk.

Derudover har bæltetasken molle-stropper på hver side, så du kan hægte det udstyr på, du ønsker, fx en holder til en afstandsmåler, et førstehjælpskit eller andet.

Bagpå har bæltetasken en meshforing, som leder fugten væk fra din krop, så du ikke bliver fugtig der, hvor du bærer den på hoften.

Tasken har et justérbart bælte med kliklås, så den er meget nem at klikke af og på, og du kan enten bære den omkring hoften eller tværs over brystet.

Bæltetasken har AXIS MSP-camouflage, der bryder din kontur og får dig til at gå i ét med baggrunden. MSP er en forkortelse for Multi Season Pattern, og camouflagen er blevet udviklet til at fungere i en række forskellige terræner på forskellige årstider.

4L.

 

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Deer Stalker Camo waist pack