Carinthia Wilderness Sovepose Højre Lynlås

2.199,00 DKK. Normalpris 2.599,00 DKK.
Udsolgt
SKU
bw-0000103883

Varen er midlertidig udsolgt. Kontakt os gerne for muligheden for at skaffe varen hjem. Ring på Tlf: +4533361080 eller mail: mail@b-wild.dk.

Claus fra B-Wild

Har du brug for hjælp?

Ring til os på tlf. 33 36 10 80 eller skriv til os på

mail@b-wild.dk - vi står klar til at hjælpe dig.

  • 1-2 dages levering på lagervarer
  • Fysisk butik i København K

Wilderness findes ikke i 185 cm model.

Også rigtig god til vildsvinejagt i den kolde svenske skov eller i Danmark når der er rigtig koldt.

 

Denne unikke sovepose er specielt udviklet til trekking, jagt ekspeditioner og overlevelse i ødemarken under ekstreme forhold. Ud over at opfylde kravene i overlegen varme-til-vægt forhold og små pakke størrelse, var posen designet med den frie bevægelighed i tankerne. Ved at åbne lynlåsen nederst kan du få dine fødder ud at gå rundt. Fodenden kan bindes op, så du kan bære posen som en frakke. Wilderness har også to parallelle side lynlåse med en termo-syet udkast til rør i mellem. Når begge lynlåse er lukkede, er der et mindre indre rum, der skal opvarmes og ekstra isolering mellem de ydre og indre lag, hvilket gør posen varmere. Luk den indre lynlås op til mere plads og fremragende sovekomfort. Fås med lynlås på højre eller venstre side. Vi fører kun venstre side lynlås - højre sides lynlås bestilles gerne hjem:-)

Vaskeanvisning:

Vaskes med enzymfri sæbe feks. Grangers Performance Wash  https://b-wild.dk/grangers-performance-wash-ny-udgave i en stor vaskemaskine på ca. 30-40 grader, uden blødgører. Må ikke hænge tørre, men skal ligge og tørre feks. på vasketøj-stativet. Kan evt. genimpregneres med Grangers Performance Repell https://b-wild.dk/grangers-performance-repel-plus-ny-udgave

Egenskaber:
Høj kvalitet
Slidstærk
Kan tages på som en frakke
G-Loft isoleringsfyld
Komforttemperatur: -20 °C
Ekstremtemperatur: -40 °C
Længde: 230 cm
Bredde, skulder: 85 cm
Bredde, fodende: 60 cm
Vægt: 2.900 gram
Pakstørrelse: 28 x 45 cm
Fremstillet i Europa

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Carinthia Wilderness Sovepose Højre Lynlås