Warmpeace

Warmpeace

Warmpeace er kendt for sin Sneaker jakke der er gået hen og blevt ikonisk. Brugt af alle outdoor entuiaster og en del specialstyrker. Uovertruffen kvalitet til det hårde brug. Og en helt uundværlig følgesvend på dine outdooreventyr for rigtig mange friluftsentusiaster.

Vis som Gitter Liste

13 varer

pr. side
Stigende orden
Vis som Gitter Liste

13 varer

pr. side
Stigende orden

Pavel der startede Warmpeace, har været en pioner og en ildsjæl lige fra starten. Warmpeace startede i det meget små i Tjekkiet og har støt og roligt vokset sig stort og stærkt. Mest kendt er nok deres ikoniske sneakerjakke og deres dunsoveposer, som bare er helt perfekte til alle former for outdooreventyr.
I gamle dage lavede Pavel det meste udstyr til sig selv, da der ikke var så meget udstyr at få i det gamle Tjekkoslovakiet. Så Pavel måtte lave det selv. En af historierne går på at han og konen selv fyldte deres soveposer med dun hjemme på gården. Der er flere der har forsøgt sig med at lokke Pavel til at lade Warmpeace vokse som firma, men det ville kun kunne lade sig gøre hvis Pavel lod sit elskede firma handle mere om salg salg salg, og det vil han ikke. Warmpeace er et lille firma hvor kærligheden til produkterne kommer først, og salget kommer som nr. 2.

Og når man så lige fremtryller den geniale og ikoniske Sneakerjakke, ja så kommer salget jo af sig selv.

https://b-wild.dk/warmpeace-sneaker-powerstretch-jakke-ny-model
https://b-wild.dk/warmpeave-viking-600-dunsovepose-venstre-lynlas-195-cm
https://b-wild.dk/warmpeace-300-195-cm-venstre