Altid Returlabel ved fragt med GLS
Fragtfrit ved køb pä 300 kr. ved levering med GLS
Lagervarer leveres lynhurtigt - 1-2 dages levering

Swazi

Hvis du ønsker jagtudstyr, der er gennemtestet i alt terræn, og som samtidig er kælet for i høj grad, så er Swazi jagttøj fra New Zealand helt sikkert et fornuftigt valg for dig. Når man er jæger, er kvalitet det sidste man må gå på kompromis med, hvilket også er grunden til, at Swazi jagttøj har lagt hele deres produktion i New Zealand. Her bliver alt Swazi jagttøj nemlig produceret ved håndkraft, og det har man valgt at gøre, netop for at holde en høj produktionsstandard. Med Davey Hughes som grundlægger, har de en ekspert af de helt store i kulissen. En ekspert, der bl.a. selv har jaget i Alaska, Den Arktiske Cirkel, Tanzania og et hav af andre store jagtlokationer verdenen over. Hans store ekspertise inden for jagt, har gjort ham til mærkets egen største kritiker. Han forsøger hele tiden at finde forbedringsmuligheder, hvilket nedenstående udvalg er frugten af. Her har specielt vindmodstand og vandtæthed været i fokus, for som enhver jæger ved, specielt i Danmark, er regn og vand ofte en del af jagtoplevelsen. Her har AEGIS Micro Shield været en stor del af succesen. Med dette materiale, har man kombineret vandtætheden med mikrobiel modstandsdygtighed. Dette er med til at gøre det til et ideelt mærke, når det kommer til jagt i de nordiske klimaer.  

20 vare(r)

pr. side

20 vare(r)

pr. side

Mere om Swazi jagttøjs historie
Hele Swazis historie startede, da den velkendte Davey Hughes ønskede at skabe kvalitetstøj til friluftsmennesket. Han var ikke tilfreds med de nuværende standarder, og dette blev starten på udviklingen af Swazi jagttøj. Hele idéen var, at man med Swazi jagttøj kunne erhverve sig jagttøj, der på den lange bane ville være en god investering. Det betød at fokus blev lagt på, at man ville have den bedste kvalitet, og at man også godt måtte betale lidt ekstra for det. Derfor er der hos Swazi blevet lagt mange timer i produktudvikling, tests og brugerundersøgelser. Det har bl.a. resulteret i et produktudvalg, der er blevet optimeret til jægeren, som skal kunne klare både våde og hårde betingelser.

Swazi jagttøjs kvaliteter
En af de ting som Swazi jagttøj er kendt for, er deres brug af AEGIS fibre. Med disse Micro Shield fibre, ofte lavet i trippelt-lag, opnår man en del fordele i tøjet. Den største og mest bemærkelsesværdige er den komplette anti-mikrobole beskyttelse, der sørger for at dit jagttøj er sikret mod bakterier, skimmelsvamp og mug, hvilket ellers kan blive et problem hvis tøjet, efter jagten bliver hængt tilbage i skabet til næste gang, uden at blive rengjort. Derudover er der lagt stor fokus på at kombinere dette med åndbarhed og lethed, således man kan bevæge sig lydløst i sin jagt. Når Swazi jagttøjet derudover er vandtæt, opnår du en perfekt kombination for det ideelle jagttøj. AEGIS materialerne hjælper også, når det kommer til vedligeholdelsen af dit Swazi jagttøj. Det medfører nemlig en friskhed i dit tøj, der kræver mindre vaskning, og dermed skaber mindre slid end normalt outdoor tøj er udsat for.