Altid Returlabel ved fragt med GLS
Fragtfrit ved køb pä 300 kr. ved levering med GLS
Lagervarer leveres lynhurtigt - 1-2 dages levering

Stanley Termokander

En jæger bruger mange timer i naturen, og det kan ofte blive koldt ude i skoven. Så er det rart at kunne få sig en kop varm kaffe, suppe eller noget helt tredje, når kulden er over en. Det har Stanley haft mere end 100 års erfaring med at sikrer gennem deres termokander, og gennem de sidste mange år er sortimentet blot vokset, så det i dag består af også madkasser, lommelærker, termokrus og meget mere. Stanley er det perfekte mærker til jægeren, der aldrig vil gå ned på kvalitet. Gennem teknologisk udvikling og mange års erfaring, kan du i dag få Stanley termokander, der kan holde din suppe eller kaffe varm i op til 24 timer. Det betyder med andre ord, at du er sikret varme drikke, uanset hvor lang din dag bliver. Dette er blevet sikret gennem brug af vakkum mellem lagene af stål, så du også kan få en madpakke der holder maden kold, hvis der er tale om de lidt varmere dage.

1 til 24 af 32

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

1 til 24 af 32

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

Historien om amerikansk kvalitet fra Stanley
Hele historien om Stanley termokander går mere end 100 år tilbage. Det hele startede i 1913, hvor William Stanley Jr. designede den første termokande. Det var her verden for første gang så den grønne flaske, som den dag i dag stadig er at finde i Stanleys udvalg. Termoflaskerne vandt hurtig indpas hos udendørsfolk i hele USA, og eftersom globaliseringen ramte USA i højere og højere grad, begyndte resten af verden også at få glæde af de letgenkendelige grønne termokander. I dag er sortimentet vokset meget, og man kan få alt fra kopper, madkasser, lommelærker og meget mere, alt sammen dog med udgangspunkt i den samme stil, som man lagde for dagen med for over 100 år siden. Den dag i dag er de stadig verdens mest anerkendte producent af termoudstyr, og Stanley termokanderne modtog også enorm anerkendelse i 2012, da de af Outdoor Magazine blev kåret til en af de mest indflydelsesrige udendørsopfindelser nogensinde.

Teknologien bag Stanley Termokander:
En af de ting som Stanley især har arbejdet med i løbet af sine mange års levetid, er udviklingen på den teknologiske front. Det har resulteret i, at de har fundet løsningen til den perfekte kombination mellem funktionalitet og design. Brugen af metal i stedet for glas er nøglen til dette, og når man kombinere det med vakkum-teknologien, hvor man sørger for at der er vakkum mellem lagene af stål, så får man sig termoudstyr der fungere optimalt i begge ender af spektret. Så hvad end du har brug for at holde noget køligt eller varmt, så kan du som millioner af andre udendørsmennesker gøre det ved hjælp af Stanley termokander.