Otter Lommekniv

Otter Lommekniv

Et af de aller bedste mærker når det gælder "Old School" lommeknive. Foldeknive der aldrig går af mode, og bare er noget af det bedste man kan få.
Knive der er super robuste, og af den fineste og håndlavedede kvalitet. Otter messer er et firma der har lavet verdensklasse knive siden 1840.

 

Vis som Gitter Liste

12 varer

pr. side
Stigende orden
Vis som Gitter Liste

12 varer

pr. side
Stigende orden

Otter®-virksomheden blev grundlagt omkring 1840 i et lille sommerhus – et traditionelt vanddrevet slibeværksted – ved Königsmühle i Solingen af ​​brødrene Berns. Navnet stammer fra de oddere, der plejede at leve ved bredden af ​​vandløb og floder i Bergisches Land på det tidspunkt. Otterknive fremstilles i Solingen efter traditionelle metoder. Indtil i dag er de omhyggeligt håndlavede og slebet der. I 2011 overtog Frank Rommel virksomheden og førte den traditionelle stil ind i en ny æra. Det er vigtigt for ham at bevare sjælen af ​​Otter-knive, og han er parat til at gå nye og anderledes veje. At Otter-knive har været i stand til at overbevise med deres kvalitet i årtier skyldes de komplementære innovationer. Sortimentet omfatter knive til fritid, husholdning, have og udendørs brug. Knivene er for det meste udstyret med carbonblade og har en god ægg, og vidner om robust kvalitet.

Otter Messer er et af de firmaer der laver deres foldeknive på den traditionelle måde, altså i hånden. Otter Knive bliver lavet på et mindre produktionssted, hvor der kun er 22 personer ansat, 6 på kontoret, og resten i produktion og shipping. Så et af de firmaer vi rigtigt godt kan lide i B-Wild. Et firma der er lige som deres foldekniv(e), lille og robust med masser af kærlighed. De små værksteder er noget vi skal værne om, da det minder os om vores fortid, dengang hvor verden var fyldt af smukke håndlavede sager.

Alle Otter Messers knive er unikke, da der ikke er 2 knive der er ens. De er lavet i hånden og vil derfor ikke være fuldstændig ens. Specilet på deres knive med træhåndtag, der har et naturligt mønster i træet, vil de komme færdige ud med en synlig forskel.

Otter Messer er nogle sindsygt godt lavet og robuste knive, vi har selv en Otter kniv der er meget meget gammel, hvor der er 2 blade på, og begge er blevet slebet så meget, at det ser ud som 2 skarptslepne strikkepinde der er på kniven, og den er fuldt funktionsdygtig. Så Otter Messer laver knive der vil følge dig i lang tid, og måske gives videre til næste generation. Og den tanke med at kniven går i generation, er jo noget af det smukkeste.

Den gamle Otter kniv skal ihvertfald gå videre til barnebarnet.