Altid Returlabel ved fragt med GLS
Fragtfrit ved køb pä 300 kr. ved levering med GLS
Lagervarer leveres lynhurtigt - 1-2 dages levering

Norrøna

Historien om Norrøna startede tilbage i 1929, da den norske udendørsentusiast Jørgen Jørgensen, satte jagten ind på at lave udstyr, som kunne klare den barske og forrevne norske natur. Gennem ca. 90 års erfaring, er udvalget blot vokset i størrelse, og kvaliteten er konstant blevet forbedret gennem materialetests og ekspertgennemgange af produktionsmaterialerne. Her fire generationer senere, sidder en ny Jørgen Jørgensen i virksomhedens top, og han har taget mærket til helt nye højder. I og med at teknologien er blevet forbedret markant de seneste år, har der været stor fokus på at få implementeret så mange af disse nye kvaliteter, som man overhovedet kunne, men uden at fjerne fokus fra  de kernepunkter, som er helt elementære for jagt i de nordiske klimaer. En af de nye teknologier som er taget i anvendelse er GORE-SEAM® tape, som sikrer at syninger er 100 procent vandtætte. Kombineret med utrolig høj slidstyrke, og de vindtætte membraner i Gore-Tex materialerne, skaber Norrøna jagttøj og outdoor tøj i absolut topklasse. Kvaliteten er faktisk så god, at meget af Norrøna udstyret bliver brugt af både norske specialstyrker, samt i det danske militær.

1 til 24 af 31

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

1 til 24 af 31

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

Norrøna - mere end blot jagttøj
Norrønas historie er som bekendt lang, og faktisk var virksomhedens fokus i starten hovedsageligt på rygsække og telte, men med datidens økonomi, måtte de allerede efter 4 år lukke virksomheden ned igen. Dette var dog kun for en kort periode på et år, for allerede i 1934 startede virksomheden igen op på en ny lokation nær Oslo, hvor de den dag i dag stadig har til huse. Denne gang blev succesen en realitet, specielt takket være deres produktion af udstyr til krigen, der i denne tid hærgede i Finland. De næste mange år udviklede virksomheden sig, og nye logoer og kollektioner kom til. Selve historien omkring jagttøj og udstyr fra Norrøna, starter faktisk først i 1987. Her havde man dog allerede udviklet mange elementer i deres outdoor kollektioner, som kunne kombineres med de nyeste jagttøjsteknologier. Det helt store gennembrud kom i 1993, hvor Norrøna revolutionerede mulighederne for vandtæt jagttøj og udstyr, med deres Finnskogen-serie lavet i Gore-Tex.

Norrøna produkterne
Med Finnskogen-serien var standarden for jagtudstyrsmarkedet lagt. Her i Norden var Norrøna firstmover på udnyttelsen af Gore-Tex, der sidenhen er blevet implementeret hos mange andre mærker. Gore-Tex er blevet udviklet endnu mere siden da, og i dag er det stadig kernen i mange af Norrønas produkter. Gore-Tex har flere forskellige funktioner, alt efter hvilket tøj det skal bruges i. Det giver Norrønas produkter en perfekt diversitet i udvalget, i og med at produkterne bliver lavet til bestemte typer af brug. I Norrøna jagtudstyr, som har fokus på bevægelse og aktiv brug, er Gore-Tex Active det centrale element. Her er der fokus på høj åndbarhed og lethed, der hjælper mod kulde ved sved og vand. Som jæger er der dog ofte mange stillestående/siddende perioder, og her er det andre materialer, der er værdifulde. De fleste produkter i vores udvalg er fokuseret mod netop at dække jægerens forskellige behov, og her er trelagskonstruktionerne i membranerne et centralt element, hvilket hjælper med ekstra varme, samt modstandsdygtighed mod vind og vand. Du kan med andre ord være sikker på, at du med Norrøna jagtudstyr får dig det helt perfekte jagttøj, til at klare naturens udfordringer under din jagt.