Altid Returlabel ved fragt med GLS
Fragtfrit ved køb pä 300 kr. ved levering med GLS
Lagervarer leveres lynhurtigt - 1-2 dages levering

Meindl

En jæger bruger ofte mange timer i forskelligt terræn og i forskelligt vejr. Det betyder også, at man som jæger bør have høje krav til de støvler man har på. De mange kilometer der lægges i benene, betyder både smerte i form af vabler, og ubehag grundet vand der trænger ind, samt kulde der går op igennem foden, med mindre man har en støvle der kan hjælpe på dette. Netop her er Meindl støvler været blandt markedslederne de sidste mange år. Med en helt enorm erfaring, har de gennem årene konstant fornyet og forbedret sig, således du som jæger kan benytte dig af støvler, der er dækker alle de behov du har. Derudover kan du få Meindl støvler der er lavet specifikt til bestemte jagttyper såsom pürch, hvor man har arbejdet med at lave en støvle, som egner sig helt fantastisk til bukkejagt eller lettere vandreture. Det har man gjort gennem brugen af forskellige teknologier, som hver især har nogle egenskaber, som dækker de unikke behov der er, på de forskellige jagttyper.

2 vare(r)

pr. side

2 vare(r)

pr. side

Meindl støvler – mere end 300 år med tysk kvalitet
Meindl så første gang dagens lys i 1683, og har sidenhen holdt sig i familien i hele 9 generationer. Derfor har de opbygget et enormt kendskab til deres eget brand, og opnået en stor integritet i deres måde at gøre tingene på. De har gennem årene modtaget et hav af priser, og specielt de seneste årtier har de høstet stor anerkendelse, blandt andet som vinder af det anerkendte Outdoor magazine’s pris som årets bedste brands to år i træk. Denne succes er kommet gennem udvikling på den teknologiske front, hvor man i løbet af årene har introduceret teknologier som multi-grip sål, GoreTex membraner og Air Revolution. Alt dette har skabt jagtstøvler, som vi mener er blandt de bedste, du overhovedet kan få fingrene i.

 

Hvad får du i en Meindl støvle?
Men hvad er det så, som helt konkret er så fantastisk ved disse støvler? Meindl ved godt, at man som udendørs menneske har nogle ekstra store behov, som helst skal dækkes. Derfor har man gjort brug af en masse teknologier, som du her kan læse lidt mere om.

Det første krav man som jæger bør have, specielt i de kolde og ofte våde klimaer vi har i de nordiske lande, er støvler som er vandtætte. Her har man gjort brug af GORE-TEX® SURROUND®, der springer ud af den klassiske GORE-TEX® teknologi, man ofte ser i mange af vores jakker og bukser, men helt specielt udviklet til netop skotøj. Her sikrer man sig mod vand gennem membranerne, der samtidigt er udviklet til at sikrer dig en kølig komfort, hvilket er aktuelt hvis man skal være aktiv i sin brug af Meindl støvler.

Når det så gælder selve komforten, som er utrolig vigtig når man skal bruge dem i mange timer ad gangen, er teknologier som Air Revolution® og Comfort fit® blevet benyttet. Med Air Revolution® har man haft fokus på den forreste flap, den man har bar snørebåndet, hvor man har sørget for den optimale luftcirkulation. Dette kombinerer man så med Comfort fit®, hvor man har kigget på hvordan man skaber den optimale pasform på foden. Her har man eksempelvis givet lidt mere plads til tæerne, mens man i hælen har sørget for at den er mere kompatibel med de bevægelser man har mens man går. Alt dette kombineret, skaber støvler i absolut topklasse. Så hvis du er jæger, og ikke vil gå på kompromis med kvalitet, så se udvalget her igennem med det samme.