Meindl

Meindl

Her i B-Wild synes vi at Meindl laver de bedste vandrestøvler overhovedet. Om du skal på vandretur eller jagt, er Meindl bare det bedste for fødderne. Tilsammen her i B-Wild har vi mange årtiers viden om vandrestøvler og hvordan de skal sidde på folks fødder for at sidde perfekt, og derved give den bedste oplevelse når man er på tur. Hvad enten det er vandretur eller jagt.
Vi mener virkelig at Meindl laver de støvler der har den bedste pasform til de fleste typer af fødder. Og personalet her i butikken har selv brugt Meindl, når vi har gået adskillige hundredevis af kilometer med stor og tung rygsæk, i vildmarken.

 

Vis som Gitter Liste

7 varer

pr. side
Stigende orden
Vis som Gitter Liste

7 varer

pr. side
Stigende orden

En jæger bruger ofte mange timer i forskelligt terræn og i forskelligt vejr. Det betyder også, at man som jæger bør have høje krav til de støvler man har på. De mange kilometer der lægges i benene, betyder både smerte i form af vabler, og ubehag grundet vand der trænger ind, samt kulde der går op igennem foden, med mindre man har en støvle der kan hjælpe på dette. Netop her er Meindl støvler været blandt markedslederne de sidste mange år. Med en helt enorm erfaring, har de gennem årene konstant fornyet og forbedret sig, således du som jæger kan benytte dig af støvler, der er dækker alle de behov du har. Derudover kan du få Meindl støvler der er lavet specifikt til bestemte jagttyper såsom pürch, hvor man har arbejdet med at lave en støvle, som egner sig helt fantastisk til bukkejagt eller lettere vandreture. Det har man gjort gennem brugen af forskellige teknologier, som hver især har nogle egenskaber, som dækker de unikke behov der er, på de forskellige jagttyper.

https://b-wild.dk/meindl-engadin-herre-mfs-favorit-uden-membran
https://b-wild.dk/meindl-dovre-extreme-gtx
https://b-wild.dk/meindl-island-active