Leatherman

Leatherman

Lige fra dengang da Tim Leatherman var på rejse ude i verden, og fandt ud af at han havde brug for et multitool til at reparere på de hotelværelser han boede på, og de ting der gik i stykker på sin rejse, har Leatherman jo nærmest været en institution når det gælder de legendariske multitools. Uovertruffen i kvalitet og holdbarhed.

Vis som Gitter Liste

5 varer

pr. side
Stigende orden
Vis som Gitter Liste

5 varer

pr. side
Stigende orden

Fra Tims første prototype til Leathermans seneste multiværktøjsinnovation har de bygget deres værktøjer i Portland, Oregon. Og når det er tid til at prøve deres værktøjer igennem, tester de dem i det store Pacific Northwest. Fra vandreture i de barske Cascade-bjerge, fiskeri ud for den smukke Oregon-kyst eller udforske den høje ørken i øst, sikrer de, at deres værktøjer er pålidelige til ethvert eventyr eller opgave, stor som lille. De inviterer dig til selv at prøve deres værktøjer eller læse folks historier om at redde dagen med hurtig tænkning, deres egne to hænder og en Leatherman.

Har man en Wave et Bitsæt og en Rachet driver, er der ikke mange opgaver i hverdagen man ikke kan klare. Det bliver typisk det sæt man bruger, istedet for af bakse værktøjskassen frem.

Så tak til Leatherman.

https://b-wild.dk/leatherman-wave-med-nylonetui
https://b-wild.dk/leatherman-wingman
https://b-wild.dk/leatherman-replacement-bit-kit-1